7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,142,209

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

bu hafta istanbuldada aksiyon yok, world rally var zaten insanlarin bir kismi orda

Tempus' Alıntı:
bu hafta istanbuldada aksiyon yok, world rally var zaten insanlarin bir kismi orda

Günaydın

Hiç sorma Kürşat,dün akşam arıyolar "..hadi WRC var,kamp atıp güzel bi yerde,WRC yi seyretcez..." diye.
Bende yok baba dedim,6-7 haftanın üstüne ilk defa evimde kahvaltı yapıcam dedim (tabi hatunun yanında öyle demek zorundaydım ;D )

:-\ Şimdi iki günlük kamp attılar,bende burdayım :-\

CDM-SUBARU' Alıntı:
Günaydın

Hiç sorma Kürşat,dün akşam arıyolar "..hadi WRC var,kamp atıp güzel bi yerde,WRC yi seyretcez..." diye.
Bende yok baba dedim,6-7 haftanın üstüne ilk defa evimde kahvaltı yapıcam dedim (tabi hatunun yanında öyle demek zorundaydım ;D )

tv den naklen veren yokmu wrc yi ?

Herkese günaydın

CDM-SUBARU' Alıntı:
Günaydın

Abi geçmiş olsun. TV'den özetlerini izlersin artık.

emrahmarti' Alıntı:
Herkese günaydın

Abi geçmiş olsun. TV'den özetlerini izlersin artık.

Emrah,tamam yarış kısmı güzel,ama kampı kaçırıyorum ona yanıyorum ;D
Araçlar bana 3-5 km uzaklıkta,Pendik te servis alanları,birazdan gidicem zaten ;)

CDM-SUBARU' Alıntı:
Emrah,tamam yarış kısmı güzel,ama kampı kaçırıyorum ona yanıyorum ;D
Araçlar bana 3-5 km uzaklıkta,Pendik te servis alanları,birazdan gidicem zaten ;)

Abi geliyorum deseydin komşulara yazık olurdu. Bütün bir hafta " Vurmaaaa, canım vurmaaaa!!!!!! " nidalarını dinlemek zorunda kalırlardı. :D :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR