KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Mustafa Bey,Geçmiş olsun.İyi olduğunuza sevindim.Sayenizde tam donanımlı arazi aracı ile dengeli riske girmeden nasıl ofroad yapılması gerektiği hakında bir fikir sahibi oldum.Ayrıca sizi tanımakta benim için bir kazanım oldu.Başka etkinliklerde keyfli şekilde görüşmek dilğiyle..
Kürşat 4 X 4 hazırlama konusunda frenim yok :-[ onun için bir de buna bulaşmayım ;D
Süpriz yapayım sadece Off Road için Defender 90 V8 hazırlıyoruz yakında sahalara çıkacağız ;D ;D ;D ilk testi Güvençteki VVV de yapacağım, yaklaşık 15 gün içinde hazır olacak V8
Kürşat 4 X 4 hazırlama konusunda frenim yok :-[ onun için bir de buna bulaşmayım ;D
Süpriz yapayım sadece Off Road için Defender 90 V8 hazırlıyoruz yakında sahalara çıkacağız ;D ;D ;D ilk testi Güvençteki VVV de yapacağım, yaklaşık 15 gün içinde hazır olacak V8
arkadaşlar 2 toyota daha sattık bugün birisi yine yabancıya gitmedi mustafa abiye , ötekisi istanbula kermerburgaz etaplarında görürüsünüz 3-4 ay sonra 38 lastikli ,fj 75 düz dizel 6 silindir 4000 cc acaip makina ,tam mekanik arazi şeysi , aahhhh ahhh bedavaya gitti garibim
Cihan sen bu işlerin erbabı oldun abi, piyasayı ele geçirdin sayılır.
cihanülker' Alıntı:
arkadaşlar 2 toyota daha sattık bugün birisi yine yabancıya gitmedi mustafa abiye , ötekisi istanbula kermerburgaz etaplarında görürüsünüz 3-4 ay sonra 38 lastikli ,fj 75 düz dizel 6 silindir 4000 cc acaip makina ,tam mekanik arazi şeysi , aahhhh ahhh bedavaya gitti garibim