yahu nedense bende tam tersini düşünüyorum başka araçlara binince defenderim olduğuna şükrediyorum çok sıkıcılar be abicim nerdeyse hepsi aynı, benzer göğüs, elektronik şeyler, yuvarlak , yumuşak hatlar , binek aracamı bildim arazi aracınamı bildim belli değil.
Kullananlara sözüm yok zevk meselesi ben basit şeyleri seviyorum, lüks beklentim olsa kabiliyetine falan bakmam alır bir tuareg ona binerim
onur iki gundur ariyorum. Sabah seni gorunce tekrar aradim resmini hesapta akşam mms atacak. Adam keyif adami evde bir yerde bulup çikarmam gerekdiyor.
onur iki gundur ariyorum. Sabah seni gorunce tekrar aradim resmini hesapta akşam mms atacak. Adam keyif adami evde bir yerde bulup çikarmam gerekdiyor.
Ben söyliim sana dün mke den hurda belgeli kardeşi satıldı seninkinin , ihale çıkış fiyatı 15,500 tl plaka çıkarılamaz , trafiğe kaydettirilemez düşün yani ;D ;D ;D
Ben söyliim sana dün mke den hurda belgeli kardeşi satıldı seninkinin , ihale çıkış fiyatı 15,500 tl plaka çıkarılamaz , trafiğe kaydettirilemez düşün yani ;D ;D ;D