KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
abi benim manyak bir arkadaşım var bu tip arabalar yapiyor, beni gezdirdi birkaç araba gösterdi, araba zevkimi bitirdi herif. bazı arabalar var türkiyede 1 tane filan ve sahipleri garajdan çıkartmıyor arabayı yolda görme şansın yok. hasta ediyorlar. alamıyoruz bari çıkın yolda görelim sesini duyalım ya ;D
kürşat discoda, bir tek huma otonun getirdiği parçalar ,ostimdeki yan sanayi ve ivedik hurdalığı parçaları ucuzdur ,onun dışındaki bütün parçalar toyotadan, çok çok pahalıdır , disco 2 için söylüyorum ,disco 1 bilmiyorum
metre işi fitille olayı çözersin bagajda köşeler yuvarlak dönüyor bir sıkıntı olmaz metresi 5 tl ;D sadece iç kısım döşeme renginde değilde siyah olucak
değişiyor abi, mesela ben en son yağ filtresi ve contalarının hepsini set olarak 15 liraya aldım. sonra gidip teybin altına 1 parmaklık bir plastik parça sordum 70 tl dediler en fazla 5 tl eder
metre işi fitille olayı çözersin bagajda köşeler yuvarlak dönüyor bir sıkıntı olmaz metresi 5 tl ;D sadece iç kısım döşeme renginde değilde siyah olucak
Mete hocam allah razı olsun, kesene bereket, baklavanın sonunu şimdi yedim ;D yarısını saklamıştım kampda sabah bir baktım 5-10 tane kalmış onları kaçırdım istanbula ;D
Mete hocam allah razı olsun, kesene bereket, baklavanın sonunu şimdi yedim ;D yarısını saklamıştım kampda sabah bir baktım 5-10 tane kalmış onları kaçırdım istanbula ;D