7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,441,638
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

İlk defa defender ne yakıyor diye bakmak zorunda kaldım, şamadıra sapıttığı için bağlantılarını sökmüştüm gösterge çalışmıyordu, bende her durduğumda fulleyince net rakamlar çıktı.

Defender 110 2,5 benzin , 38 lastik ile ve standart oranlarıyla maximum 780 Kuruş yakıyor, burada maximum çok az şehir içi bolca low da arazi sürüşü, sehir içi dışı karma 650 kuruş yakmış ki motor pek sağlıklı değil bu benim umduğumdan azmış , Dün Yunusla konuştuğumuzda 1 lira falan yakıyordur demişti.

Etiketler

Bana VX80 nin yakıtları lazım ;D ;D ;D

ben sehir ici, sehir dısı, offroyd. Hepsinde 45-50 krs yakiyorum ne azaliyo ne artiyo :d

fastjunkie' Alıntı:
Hay bu ne biçim arazi aracı yahu
Onur ben zorladım biraz, özellikle öndeki karlık kırılmasın diye birçok yere çapraz girdiğimden artikülasyon çok oldu.

hsbasar' Alıntı:
Onur ben zorladım biraz, özellikle öndeki karlık kırılmasın diye birçok yere çapraz girdiğimden artikülasyon çok oldu.

Valla bilmem abi, LR ci olduktan sonra gerçekleri birbir söylemeye başladılar bana ;D ;D ;D

Arkadaşlar araçlarla ilgili sohbeti burada sürdürelim bazan kendimizi kaptırıp faaliyet sayfasında da bu konuya giriliyor konunun akışı bazuluyor.

fastjunkie' Alıntı:
Valla bilmem abi, LR ci olduktan sonra gerçekleri birbir söylemeye başladılar bana ;D ;D ;D

Gerçekler acıdır ;D ;D ;D

Ben sağı solu düzelteyim derken çamurluğu hafif de olsa ezince müthiş rahatladım, bundan sonra daha çok keyif alırım ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:

Sen getir ben hallederim hazır helmişken şu tepeyi aşıyormu bidaha deneriz ;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:

Konu ile alakalı olduğu için orada paylaşabiliriz. Ama dediğin gibi daha sonra ayrı başlıkta da tehlikeler ve araçların sınırları ile ilgili bir başlıkta incelenebilir arşivlerde bulunması iyi olur.