7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,442,249
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

hsbasar' Alıntı:
Herkese günaydın

Yavuz 31" lastik için 2" yükseltme yetmiyormuş ;D
Arka çamurlukları ufaktan eğmişiz

Çamurluğun arka uç kısmımı eğilen? orasıysa maalesef çok şekilsiz yapmışlar ben aldığım ilk hafta ucundan 2 cm kadar kırpmıştım ;)

Etiketler

Tempus' Alıntı:
Burak nasıldı otobanda bizim defender ve disco arazi şeyleri ;D ;D ;D

Valla Kürşat 10 numara aracın var iyi günlerde kullan sadece iyi görünmüyor gerçekten iyi, hem yolda hem arazide benim çok hoşuma gitti, 2 si birarada arazi aracı için bence çok uygun bir araç olmuş.

ufukozkan' Alıntı:
sizede otoban beğendiremiyoruz yahu :smiley: :smiley: Beğenmedinizmi otobanımızı :smiley: :smiley:

yok abi o değil, burak la konvoy gidiyoruz onda tyt corolla var, bana arazi şeysi muamelesi yapti nasıl gideyim yetişmen için rahat filan diye :D en son önden Orhan abinin defenderla ben 130-135 gidiyorduk burak arkadan yakalamaya uğraşıyordu ;D

discovery-V8' Alıntı:
Çamurluğun arka uç kısmımı eğilen? orasıysa maalesef çok şekilsiz yapmışlar ben aldığım ilk hafta ucundan 2 cm kadar kırpmıştım ;)

Aynen o kısımlar, dün bir sesler geliyordu, bu sabah kontrol ettim yamulmuş.

Tempus' Alıntı:
biz görüntü içinmi yapıyoruz bunları sanıyorsun ;D

Benimki kamp şeysi olacaktı ama heryere girmeye kalkınca böyle oldu ;D

discovery-V8' Alıntı:
Valla Kürşat 10 numara aracın var iyi günlerde kullan sadece iyi görünmüyor gerçekten iyi, hem yolda hem arazide benim çok hoşuma gitti, 2 si birarada arazi aracı için bence çok uygun bir araç olmuş.

çok saol abi, bende çok memnunum, senin beğenmen ayrıca önemli benim için. ufak tefek işleri kaldı artık, belki yazında G4 yaparım rengini, çok aynısı araçlar olmaya başladı biraz farklı görünsün istiyorum, ileride keyfi arka arb takarım belki. Birde G4 port bagaj yapicam biticek :smiley:

hsbasar' Alıntı:
Aynen o kısımlar, dün bir sesler geliyordu, bu sabah kontrol ettim yamulmuş.

Benimki kamp şeysi olacaktı ama heryere girmeye kalkınca böyle oldu ;D

sen dua et disco2 diil öyle olsa tampon çokdan gitmişti :smiley:

Valla iyi gittiniz Kürşat, hızlıydınız.
Kürşat bana sürekli biz seni tutmayalım yavaşlatıyoruz seni diyordu ama bir Toyotacı asla konvoyu yolda bırakmaz ;D

Tempus' Alıntı:
yok abi o değil, burak la konvoy gidiyoruz onda tyt corolla var, bana arazi şeysi muamelesi yapti nasıl gideyim yetişmen için rahat filan diye :D en son önden Orhan abinin defenderla ben 130-135 gidiyorduk burak arkadan yakalamaya uğraşıyordu ;D

Bakkan' Alıntı:
Valla iyi gittiniz Kürşat, hızlıydınız.
Kürşat bana sürekli biz seni tutmayalım yavaşlatıyoruz seni diyordu ama bir Toyotacı asla konvoyu yolda bırakmaz ;D

her tünel geçişinde burak 70 e düştüğünden ceza yeme korkusundan, sürekli arkamızda tyt aradık ;D

günaydın arkadaşlar saat 9 itibariyle osmaniyeye geldim.

Sayfalara göz tıp dönüyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR