KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
ben spacer mpaser anlamam ,arabam direkt 35 taktım gitti ,zaten standartı 33 japon düşünmüş bunuda , bu arada 2 çözüm yolu var birini bulmuşsun ,yunusa halletirriz yaparsa ,ikincisi ahmet ustaya 1 günde hallettiriz ama bir adet numune lazım
ben spacer mpaser anlamam ,arabam direkt 35 taktım gitti ,zaten standartı 33 japon düşünmüş bunuda , bu arada 2 çözüm yolu var birini bulmuşsun ,yunusa halletirriz yaparsa ,ikincisi ahmet ustaya 1 günde hallettiriz ama bir adet numune lazım
numune yokki abi, Koray Vural in arabada 4 spacer var ondan rica edip bir sokup ornek olarak kullanabiliriz belki, arabasi servisde filan oldugu zaman yada kullanamdiginda hafta sonu yunus bakar oclu alarak yapabilirim derse oyle yapariz
numune yokki abi, Koray Vural in arabada 4 spacer var ondan rica edip bir sokup ornek olarak kullanabiliriz belki, arabasi servisde filan oldugu zaman yada kullanamdiginda hafta sonu yunus bakar oclu alarak yapabilirim derse oyle yapariz
yok abi yunusun elinde defender ve disco1 icin olculer varda, disco 2 tamamen farkli, eline hic dusmemis oyle diyordu ;D ilk dusen benimki olucak alir olcer bicer yapar benden sonrakilerede hazir olur
nasıl ulen gelemiyorsunuz delirtmeyin beni , istanbuldan bir sürü araba geliyor ,binin bir tanesine gelin ayarlayayımmı araba size, veya atlayın otobüse alayım sizi otogardan ,bu kamp kaçmaz ,bütün 7/24 tayfası geliyor ,hem dibinizde hemde arabaya gerek yok ,valla gönül koyarım bekliyorum ,hareket saatinizi