7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,147,636

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Nooolmuş Defender'in orijinalliğine? Nasıl olsa içi dışı kaportası boyası elden gececeği için ellenmemişini arıyorum. 2.5 benzinliye V8 nakli de bir seçenek ama Özel Harekattan çıkmalar konusunda Yavuz ile görüşmeden karar vermemek lazım :smiley:

fastjunkie' Alıntı:
Nejat abi,

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=52768.0;topicseen

Nejat tren kaçmış abicim bunlar çıtalı tavan, ne yaparsan yap tavanlarından ben hoşlanmıyorum bunların.

Motoru işletme konusuna daha gelemedik ama olmayacak iş yoktur burası Türkiye ;) Mevzuatlara göre sorun yok, sorun görevli insanların kendilerine göre kanun yorumlamasında ki onuda bir şekilde aşarız.

Ben de çıtalı tavanı sevmiyorum nedense. Gerçi Kum paleti koymak için çıtalar çok avantajlı ama sevem,yorum yine de.

Cihan abi kesin aksam beddua etti bana ve LR ima ;D vodoo buyusumu yapiyor anlamiyorumki ;D

on karter korumami rot kolundan baslayip on tampona kadar tek parca ve deliksiz 8 mm aliminyum yapmistim, ustalara sordum bu sanziman hararetini etkilermi diye , yok dediler 2-3 ayri kisi deneyelim dedim, bugun kartepe yolunda yokus asfalt cikarken sanziman hararet yapti, soguyana kadar bekleyip devam etmek zorunda kaldim, soktum on korumayi komple orda, daha sonra tum gun ve istanbula gelene kadar hararet yapmadi. Yarin delikler actiricam korumaya oyle takicam :smiley:

Tempus' Alıntı:
on karter korumami rot kolundan baslayip on tampona kadar tek parca ve deliksiz 8 mm aliminyum yapmistim, ustalara sordum bu sanziman hararetini etkilermi diye , yok dediler 2-3 ayri kisi deneyelim dedim, bugun kartepe yolunda yokus asfalt cikarken sanziman hararet yapti, soguyana kadar bekleyip devam etmek zorunda kaldim, soktum on korumayi komple orda, daha sonra tum gun ve istanbula gelene kadar hararet yapmadi. Yarin delikler actiricam korumaya oyle takicam :smiley:

Olurmu abicim hiç deliksiz ;D ;D Orjinallerine baksaydın hepsi hem önden hem alttan delikli ;)

Tempus' Alıntı:

kürşat en azından arızayı biliyorsun dua et :D. iş delik açtırmak olsun kolay ,geçmiş olsun

discovery-V8' Alıntı:
Olurmu abicim hiç deliksiz ;D ;D Orjinallerine baksaydın hepsi hem önden hem alttan delikli ;)

abi once orjinal aldim 4mm di ust kismi komple acik, firinci kuregi gibi arazida dozer gibi kaza kaza gidiyordum, zaten yamulttum, sonra arka tampon yapilirken oraya 8 mm yaptirayim dedim 3-4 usta dediki bisi olmaz sanziman sogutucu var bu araclarda vs. Ya dedim elin ingilizi orjinalini boyle yapiyorsa vardir bir bildigi. yok dediler bisi olmaz dene bir. Denedik bizde zaten taktim takali arabanin icinde hafif sicaklik hisssediyordum rampa asfalttada yuklenince yandim allah dedi sanzuman. Gerci sanzuman yagi ve filtresininde degisme zamani geldi onunda katkisi var ama, ben o aliminyuma 6-7 delik acicam yarin takmadan once ;D

cihanülker' Alıntı:
kürşat en azından arızayı biliyorsun dua et :D. iş delik açtırmak olsun kolay ,geçmiş olsun

saol abi zaten az bekledim gezinin devaminda sorunsuz gittim, ama bile bile lades oldu biraz farketmesem isigi sanziman dagitirdim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,844
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR