7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,147,623
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

sevtap abla her zaman olduğu gibi toyotacılar misafirimiz onları ağırlıyoz nabalım adamlar hergün burda bir gün yerlerinde olmadılarki ziyarete gidelim :D

Etiketler

MKG' Alıntı:
Sevgili Mesut bizde çok özledik, çok selam sevgiler, yakın zamanda geliriz o taraflara

Mustafa abicim beklerim her zaman,

çok selamlar.

MKG' Alıntı:
Ben bu dansı en son Bayburt ili öğretmenevi önünde yapmıştım ;D yaşayanlar bilir ;D ;D gerekirse anlatır ;D ;D

Aynen öyle gençler dökülüp bir an önce kendilerini yatağa atmaya çalışırken MKG meydanda ATEŞ DANSI YAPIYOR UYANIN GENÇLER DİYE BAĞIRIYORDU

http://picasaweb.google.com/uozkan64/PROJE#

bakan oldumu ? ters bişey görürseniz haber verinde koymadan halledeyim.

acemi80' Alıntı:
Aynen öyle gençler dökülüp bir an önce kendilerini yatağa atmaya çalışırken MKG meydanda ATEŞ DANSI YAPIYOR UYANIN GENÇLER DİYE BAĞIRIYORDU

gerçekten doğru ,mustafa abinin bizlere taş çıkaran performansı görmeye değerdi ,bir daha uzun yolculuk dedinmi , mustafa abi derim başkada demem ,hele güveçte kurufasulye offf offf :D

cihanülker' Alıntı:
gerçekten doğru ,mustafa abinin bizlere taş çıkaran performansı görmeye değerdi ,bir daha uzun yolculuk dedinmi , mustafa abi derim başkada demem ,hele güveçte kurufasulye offf offf :D

offf offf ya biz yiyemedik bi offf offf dan o kadar dedim bir gece kamp atalım kimse dinlemedi :'(

cihanülker' Alıntı:
caım abicim benim , çıkamadığın kaldığın yerde bir alo de , hemen oradayım , :D, AMA sanada bir VX 100 yapacağız , uzun yol arazi aracı :D
o iş olmaz abi yengem mustafa abiyi eve sokmaz vx100 felan alırsa baştan söylüyeyim :D yengem defenderci valla ikinizinde kafasını kırar demedi demeyin bu işten vazgeçin alla alla defenderciye toyota satacak olacak iş değil ya

acemi80' Alıntı:

Hernedense oradaymışım gibi gözümün önünde canlandı "o" an ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,844
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

SON KONULAR

Geri