acemi80' Alıntı:Yorumsuz....
acemi80' Alıntı:Yorumsuz....
MKG' Alıntı:Sevgili Ufuk iyiki vardınilk defa Defender i kullanamayaccak kadar hasta oldum, hep birlikte olmasaydık işim zordu
ama yaptığımız güzel iş karşısında bunlar hiç önemli değil gerçekten müthiş keyifli bir yolculuk oldu
en güzeli Defender in Toyata Cihana a yaklaşınca alarmı otomatik devreye almasıydı ;D yaşamayanın inanması çok güç ;D yav bu Defender çok duygulu bir makine ;D ;D ;D
ata036' Alıntı:34 lokması olan varmı arkadaşlar :direksiyon kutusunu değişterecem anahtar yok yaf :-[
altug onaran' Alıntı:cihan abi kimbilir dedeye neler yaptı da defendere sığınmak zorunda kaldı ;D ;D ;D ;D
cihanülker' Alıntı:altuğ defenderdan ,inen bütün arkadaşlar ,benim arabaya geçince uyudular ,düşün yani ben yorum yapmayayım
Tempus' Alıntı:senin araba o kadar SIKICI yani ;D
Tempus' Alıntı:senin araba o kadar SIKICI yani ;D
altug onaran' Alıntı:cihan abi koysaydın bir "ya evde yoksan" uyku falan kalır mıydı ;D ;D ;D
cihanülker' Alıntı:kürşat ,bir ara kendi arabanın arka koltuğunda ,3000 km yap bakalım , vücudun hangi şekle girecek, hele birde sende körükler de iptal ,valla salla baş olursun ,hamileler çocuk düşürür, sıkıcılığı bilmem ama bende olmuyor böyle durumlar
![]()
cihanülker' Alıntı:hocam ,benim resmim yokmu defender kaputu içinde![]()
Tempus' Alıntı:tamam abi offroad a bizimkiyle gider uyumaya senin araca geceriz bizde ;D icki de var ohhh ;D