acemi80' Alıntı:Saol Ufuk, Adam amma dalmış be kimbilir ne hesap peşinde ;D ;D ;D
fastjunkie' Alıntı:Hocam bize anlattı Cihan abi hesaplarınızdan bazılarını... ;D ;D ;D ;D ;D
Umutcum bendede aynı kapaklardan var takmasını bilmessen çatlar tabikiumutcelikel' Alıntı:Evet Yunus Def 110 varken o 3 liralık aks göbeğindeki kapaklardan aldım (ufak siyah) 1 gün sonra 3'ü de çatladı. Değiştirmediğim orjinal olanı kaldı sadece. Artık bırak bence Defenderın parçası çok ucuz muhabbetini. En pahalı parça mercedestedir, aracın ömrünü dikkate alıp hesapladığında alayımızın parçalarından daha efektif çıkar sonuç...
acemi80' Alıntı:Saol Ufuk, Adam amma dalmış be kimbilir ne hesap peşinde ;D ;D ;D
Bunlar basıt şey ablacım ama bilmeyipte yada bilmek istemeyipte ...k atmak için bahane arayan arkadaşlar varSDC' Alıntı:Günaydın
Ne çok şey biliyosun sen Tonguç ;D ;D ;D ;D ;D
Ahbe Umutcum o dergileri sende okusaydında ..koduğum arabasını belki biraz severdin nedendir bilmiyorum ama ben o koduğun aracın aşığıyım bu arada hanım duymasınumutcelikel' Alıntı:Tonguç!!
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Adam tuvalette otururken benden aldığı LR Monthly'leri ve manuelleri okuyunca böyle oldu....
Abi hiç gerek yoktu yavv klinanın gerğisiyle yer değişseydin olurdudiscovery-V8' Alıntı:japon da kontak anahtarı birde tanıdık çekici telefonu ;D ;D ;D LR da başka bir LR ı olan arkadaşının telefonu gerçi % 99 ihtimal eve kendiniz dönersiniz ama %1 intimal kayış gergi bilyası bozulur japon umutu arasınız gelir eve kadar çeker, (şimdi o gergidende yedek var elimde) eve dönünce mengene marifetiyle 1 saatte onarır yola çıkarsınız. ;D ;D
Tempus' Alıntı:LR i satip toyota ya gecenler bile LR muhabbetinden kopamiyor ama naber ;D ;D ;D ruhu var abi ruhu ;D
Hemide bu lafı diyen 3 günlük land roverci ya benim gibi 25 senelik olsaydıSDC' Alıntı:Bunca atışmanın, tartışmanın özü budur ;D
Kürşad duygularımıza tercüman oldu, teşekkürler ;D ;D
SDC' Alıntı:Bunca atışmanın, tartışmanın özü budur ;D
Kürşad duygularımıza tercüman oldu, teşekkürler ;D ;D
ufukozkan' Alıntı:En az bir ay kapalıyız klüp mlüp ne iş![]()
![]()
Tempus' Alıntı:Zaten baksana bahsi gecen Abimiz yeri geldiginde Toyota larida satiyor ozunde hala bir LR ci , ama kendiyle barisik degil ;D