valla cihan abi yak desin gözümden sakındığım defenderimi acımadan yakarım senin dediklerine katılıyorum ama iş toyo lr ye gelince değişiyor işte bana virüs bulaştırdı onun gibi oldum bende toyoculara sataşıyorum parçalayacaklar beni ;D ;D ;D yoksa şekerden bile tatlıdır cihan abimçağlar' Alıntı:öyle demeyin arkadaşıma, şekli,güleryüzü,hiperaktifliği yeter ;D ;D
çağlar' Alıntı:öyle demeyin arkadaşıma, şekli,güleryüzü,hiperaktifliği yeter ;D ;D
Bak şimdi benim ne işim olur asfalt şeysileriyle bunlar yol şeysi bile değil benle ne alakası var anlamadımfastjunkie' Alıntı:Tamam abi sen öyle diyorsan alayım. Standart haliyle 72 cm karda gitti benim arkadaş bununla zaten adı da Yunus Bager...
;D ;D ;D
yunus bager' Alıntı:Bak şimdi benim ne işim olur asfalt şeysileriyle bunlar yol şeysi bile değil benle ne alakası var anlamadım)
;D ;D ;D ;D ;DSDC' Alıntı:Ayrıca römork benzetmen için küfür ettim, bilgin olsun![]()
Erkan abi sende ne araç var bilmiyorum ama ben seni tyt ci diye biliyorumCDM-SUBARU' Alıntı:Külliyen yalan ;D
Bi tek Faruk abinin bi ampul değişmiş o kadar yani
Not:Bende nedendir anlamadım,TYT avukatı oldum gereksiz gereksiz![]()
:SDC' Alıntı:Oh be bizbize kalmışız sonunda![]()
hemde spor doğan yavv ne alakası var benim hiç doğanım olmadı canım çapkınlığa bişey diyememfastjunkie' Alıntı:Bırak şimdi Yuvacıkta nasıl çapkınlık yaptığını bilmiyoruz sanki spor doğanlarla.. ;D ;D
Ne oldu ;D ;D ;D ;D ;Dfastjunkie' Alıntı:
He yav Yavuz abi geldi ortam şenlendiSDC' Alıntı:Oh be bizbize kalmışız sonunda![]()
Beyde nerden çiktı :SDC' Alıntı:Yunus Bey olmuyo ama ;D
Doğana hemen itiraz, çapkınlığa gelince yorum yok di me ;D ;D