7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,142,273

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

SDC' Alıntı:
Önceleri korkmuyordum ama Diyabet olduğumdan beri korkuyorum. Geçen şeker çok düşmüş, acemi olduğum için anlamadım, baygınlık geçirdim. Farkettim ki yalnızken durum ciddi :(

Tıbbi durumumun adını yazıcaz: sitüs inversüs totalis (bütün iç organlar ters yönde demek). Şimdi anladınız mı niye bu kadar ters bir bağyan olduğumu :D :D
Sevtap hanım; gerçekten iç organlarınız ters mi?
Benim kızımda da var aynı durum, özelden yazışabilir miyiz?

Yavuz hoşgeldin, döndün mü ::smiley:

amanos80' Alıntı:
Sevtap hanım; gerçekten iç organlarınız ters mi?
Benim kızımda da var aynı durum, özelden yazışabilir miyiz?

Elbette Ali Bey, benim gibi birini bulmam iyi oldu benim de soracaklarım var :smiley:

yazargezeryolçizer' Alıntı:
koca tırtıl özlettin kendini ;D ;D ;D

Bu ne lenn oku oku bitmedi ;D ;D

kısa süreliğine Ankaraya dönebildim, ama geri gidiyorum tekrar , bu bahar yalan oldu bana :( en yağmurlu en çamurlu günleri kaçırıyorum göz göre göre :(

Gelir gelmez Defenderciğime sarılıp öptüm, beni çok özlemiş, tek marşta çalıştı, 20 günden fazladır yatıyor bir kaç tur attık pek mutlu oldu :smiley:

Discoya laf yok zaten, uzun yolun bukadar zevkli olduğu başka araç tanımıyorum, Arkasında yaklaşık 800 kiloluk römorkla zaman zaman sağanak yağmur zaman zaman kar altında 6 saat sürekli 120 km üzerinde hızda (gece ve yağmur olduğu için radar korkusu yoktu ;D ;D ;D ) lpg molaları hariç hiç durmadan bizi evimize ulaştırdı.

Bu ara Volkan konak takılıyorum sizede sevdiğim bir şarkısnı göndereyim ;)

http://www.youtube.com/watch?v=sq_6RWdQBsA

altug onaran' Alıntı:
t*y*t* sayfasında ahmet usta yazmış umarım başkasıdır ;D

t*y*t* severler çok üzülücek ;D onuda kesip 100" yapabilir ;D ;D ;D ;D

Defendere vur kır alışmış adam LC ile falan rahat edemez, gemi gibi k..çı başı sağa sola takılan arabayla yapamaz bak görürsünüz ;)

discovery-V8' Alıntı:
kısa süreliğine Ankaraya dönebildim, ama geri gidiyorum tekrar , bu bahar yalan oldu bana :( en yağmurlu en çamurlu günleri kaçırıyorum göz göre göre :(

Gelir gelmez Defenderciğime sarılıp öptüm, beni çok özlemiş, tek marşta çalıştı, 20 günden fazladır yatıyor bir kaç tur attık pek mutlu oldu :smiley:

Yavuz abi hoş geldin.

Ah abi kıyamam ben Arthur'a istersen bana ver, sen gelene kadar ben bakımlarını yapar sevgi şevkat gösteririm ::smiley:

Artık yayan bir insanım da ;D

Günaydınlar :smiley: ;) :D 8)

http://www.youtube.com/watch?v=fntTc-gAk9A&feature=player_embedded#

discovery-V8' Alıntı:
:eek: Gökhan T*Y*T mı almış ;D ;D ;D

Hayırlısı olsun bakalım. ;)

altug onaran' Alıntı:
t*y*t* sayfasında ahmet usta yazmış umarım başkasıdır ;D

t*y*t* severler çok üzülücek ;D onuda kesip 100" yapabilir ;D ;D ;D ;D

Arasıra yoklama yapsan iyi olur Yavuz abi ;)
Bende toyotacı oldum ama defenderi aratırmı bilmiyorum ???
Bu araba kesilecek gibi deyil ;D fazla şık duruyor :eek: ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR