ben nette farklı bir seçeneğini bulmuştum 4X10.5 cm 21 ledli bir modeldi ama bir tarafı mercekliydi 25 tl gibi bir fiyatı vardı 2 adet olmazsa ona bakıyım linki tekrar bulmaya çalışıyorum
valla kıvırmaca filan yok. Kars dönüşü görcez işde Hodri meydan Yukarıda offroad geyikleride var isteyen ordan da kullanabilir
Videoyuda kurucam bi köşeye ne var ne yok çekicem .. Sonra yok şööle yok capon çekdi bööle oldu Yok amerikanda şööle yapdı olmayacak Sırf video foto için adam getiriyorum
beni baglamaz kardeşşşş
ama bugun superdı yaaa adam bırda basmışş ilk aklima sizler geldiniz parçadan dolayi pek keyfim yok yoksa neler yapacakdım sıze iyi yirttiniz valla
valla kıvırmaca filan yok. Kars dönüşü görcez işde Hodri meydan Yukarıda offroad geyikleride var isteyen ordan da kullanabilir
Videoyuda kurucam bi köşeye ne var ne yok çekicem .. Sonra yok şööle yok capon çekdi bööle oldu Yok amerikanda şööle yapdı olmayacak Sırf video foto için adam getiriyorum
mavi diyor burda
bak napalim ben power ledlerı getıren yerı bılıyorum ben sana led fıyatı alıyıımmı kendın dızebılırmısın
bırde eskort araçlarındakı harbı ledlerden var dortlu