7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,448

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

altug onaran' Alıntı:
arkadaşlar sizce hangisiniz tarzında yapayım konsolu

bu tarzda olursa düğmeler ve çakmak çıkışları isteğe göre yerleştirilebilir

[attachment=1]

bu kolay kötü gözüktü gözüme

[attachment=2]

ilk fotodakine bundaki yan kanallar eklenebilir fakat üstünde kulanıcıya göre yerleştirilecek düğme ve çakmak çıkışları için yer sıkıntısı çıkıcaktır.

[attachment=3]

Altuğ bunlar çok güzelmiş, sen seri üretime geç, çok satarsın bunlardan.

altug onaran' Alıntı:

[attachment=1]

[attachment=2]

ilk fotodakine bundaki yan kanallar eklenebilir fakat üstünde kulanıcıya göre yerleştirilecek düğme ve çakmak çıkışları için yer sıkıntısı çıkıcaktır.

[attachment=3]

1. ve 3. güzel.

Nejat sana bahsettiğim çadır bu, aracın tavanının tamamını kaplıyor.

[attachment=1]

DSC08808_2.jpg

o aracı tanıyorum kaportası yapılırken tamamen sıfır parcalarla toplandı hakan dan alındı parcalar o jant lastıgı de cok komık bır rakama aldı kıme denk dusse herkez alırdı ama neden onlarla resmını koydu anlamadım cıddı temız bır aractır. saybını tanımam bu arada ama bılgılı bırı oldugunu bılıyorum.

hsbasar' Alıntı:
Off-road için demedim, çadırı koyunca tavanda bagaj yeri kalmıyor, o anlamda demek istedim.

Maalesef öyle. Tavanda hem bagaj hem de çadır istiyorsan, Cİhan'ın cadırı gibi olandan almak lazım.

nkurtkaya' Alıntı:
Maalesef öyle. Tavanda hem bagaj hem de çadır istiyorsan, Cİhan'ın cadırı gibi olandan almak lazım.

kesinlikle katlanan bir model tercih edilmeli. sedat abi senin çadır uzun turlar için düşünülmüş. port bagajın fotoları varmı ;)

altug onaran' Alıntı:
kesinlikle katlanan bir model tercih edilmeli. sedat abi senin çadır uzun turlar için düşünülmüş. port bagajın fotoları varmı ;)

Bu katlanan modellerden daha konforlu ;D Neyse eninde sonunda bir VX100 alacağım nasıl olsa o zamana kadar saklarım çadırımı.

Altuğ birkaç foto var ama daha buraya eklenecek gibi değil, birini koyayımda bak. Dönünce bazı düzenlemeler yapacağım sonra eklerim bolca foto.
Arka tarafı açık yaptırdım çadır için.

[attachment=1]

DSC04389_2.jpg

gayet güzel ve kullanışlı olmuş tamamen çadıra göre ayarlanmış ;) çadır geliceği için arkası açık kalmış, ekstra destek eklenmiş ve sepet kısmı genişletilmiş. önden ve yandan fotosu var mı?

altug onaran' Alıntı:
gayet güzel ve kullanışlı olmuş tamamen çadıra göre ayarlanmış ;) çadır geliceği için arkası açık kalmış, ekstra destek eklenmiş ve sepet kısmı genişletilmiş. önden ve yandan fotosu var mı?

Önden bu poz var elimde, zaten 3 tane fotoğraf vardı ;D
Ön alt demir yanlış olmuş, onu dönünce konuşup düzelttireceğim.

[attachment=1]

DSC04385_2.jpg

altug onaran' Alıntı:

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

1 ve 3 güzelmiş

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Geri