7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,142,570
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

altug onaran' Alıntı:
250 üstüydü ;D

3 kişi girdik ihaleye biri başçavuş sadece para yemek için girdi ;D ben sırf benzinli diye vazgeçtim beyaz, 5 kapı, döşemeler iyi, motor 86 000 km de, sadece arka koltuk yoktu tam senlik ;D

Hem de tam benlikmiş. Ne zaman oldu bu? Tekrar böyle birşey çıkarsa ben alırım. Direk V8 atarım. Araç ilk alımı böyle cazip olunca motor değişimi mantıklı.

Etiketler

acemi80' Alıntı:
Tam Ufuğa yakışır bir cevap olmuş ;D ;D ;D

Abi bu konuda bir bilgin varmı?
- Var
Biraz anlatabilirmisin?
- evet

Veeeeeeeee diyalog böyle devam eder. :D :D :D

;D ;D ;D

Detayları telefonda konuşuruz biz Altuğ ile :smiley:

Eveeet Tükkan tutuyorum ankaraya dönünce, elektronik kısmı Mücahite, fiber/plastik bilimum dış iç aksam kısmı Onaranlara, proje geliştirme Nejat ve Kerime, mekanik ve yürüyen aksam kısmı Bager lere, satınalma Cihana, Reklam bölümü Dedeme, Tahsilat komutanıma, estetik boya ve body-art Sevtaba, Danışmanlık Hocama geriye bişey kaldıysa onuda kendime alyorum, yakında avrupanın en büyük landrover tükkanı oluruz ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Eveeet Tükkan tutuyorum ankaraya dönünce, elektronik kısmı Mücahite, fiber/plastik bilimum dış iç aksam kısmı Onaranlara, proje geliştirme Nejat ve Kerime, mekanik ve yürüyen aksam kısmı Bager lere, satınalma Cihana, Reklam bölümü Dedeme, Tahsilat komutanıma, estetik boya ve body-art Sevtaba, Danışmanlık Hocama geriye bişey kaldıysa onuda kendime alyorum, yakında avrupanın en büyük landrover tükkanı oluruz ;D ;D ;D ;D

vallahi billahi ortak açalım , acaip iş yaparız ,hemde muhabbet zaten bizim arabalardan parayı çıkarırız ,şöyle küçük bahçesi olan off off ,

arkadaşlar benim arabada 90 amper x 2 = 180 amper akü vardı hangook marka ve daha 5-6 aylık , ilk akü yani devamlı kullanılan akü bititk çıktı ,2 cide aday bitmeye , söktük amcaların elinde optima varmış :eek: :eek: :eek: , değerlerini kontrol ettik 90 amperlik hangook ,ancak optimanın 55 amperini karşılıyor nerdeyse , sonuş olarak 1 adet mavi , 1 adette sarı optimayı çaktık , aracın içindeki voltmetre eskiden aynı anda 4 acam indir kaldır yaparken düşüyordu ,şu anda oynamıyor ile yerinden , birde optimalar raftan indi yani tam dolu değil ,galiba bu işi çözdük ,tabi şarz dinomosu cortlamassa bakalım artık ;D

discovery-V8' Alıntı:

Bu olursa Ankara'ya bile taşınırım ;D

cihanülker' Alıntı:
vallahi billahi ortak açalım , acaip iş yaparız ,hemde muhabbet zaten bizim arabalardan parayı çıkarırız ,şöyle küçük bahçesi olan off off ,

Yavaşşş ;D ;D

Ona ilk ortaklık teklif eden benim ;)

Bana öne sürdüğü "şimdi olmaz.., bir işlerimi düzene koyayım da bakarız, piyasa bir durulsun da..." vb. bahanelerden sonra başkası ile ortak olursa, ortağını da Yavuzu da yolarım ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:

Vaay bee... Bir LR'ci adayı olarak unutulmuşuz......
Beni de çay ocağına koysaydın abi en azından..

;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
yok yaw , bayan gözü farklıdır , aracın estetiği, boya seçimi desenleri şeritleri vb. sana ait yane ;)

Yok ben şirket müdürü olayım :smiley:

Muhasebe, finansman, satınalma, personel ve idari işler + neydi o, hah body-art ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR