7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,142,592

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Sizin oralarda hala kar varmış yahu, gelseymişim iyi olurmuş ;)

Bizim gezinin tek kötü yanı yemek işiydi...

Nejat bana sandviçinin birini vermeseydi aç kalacaktım :smiley:

SDC' Alıntı:
Sizin oralarda hala kar varmış yahu, gelseymişim iyi olurmuş ;)

Bizim gezinin tek kötü yanı yemek işiydi...

Nejat bana sandviçinin birini vermeseydi aç kalacaktım :smiley:
Ben şimdi seni kıskandırırdım ama yeri değil yaa gelseydin madem istambul kaçıyordu sanki ;D ;D ;D ;D
Neyse bugün çok yoruldum herkeze iyi geceler

umutcelikel' Alıntı:
Evet çok miktarda alçaltılmış Range Rover ve Discovery vardı 22 inç jantlı ;D ;D ;D
çekmedim fotoları ayıp olur diye ;D

Arapta zevk yoksa LR naapsın? Gittiğin memlekette bunlar yapılıyor.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15252.msg112121#msg112121

Mücahit son noktayı koymuş ;D ;D

RedlinE' Alıntı:
.................
abicim olay ne biliyomusun 110 kasa oyle milletin dedigi gibi çok patates bir araç degil araç kilitsiz falanda gidebiliyor ben bunu sajzimana vede hafifligine bagliyorum sahsen ben okuduklarimdan cıkardigim bu araçlar yalan mantik olarakda o agirlikda bir kasa 65 -85 beygirler hikaye gibiydi ama hakkini yemiyelim araç gidiyor.
yanliz zorlayana kadar gucun gerektigi yerde bitiyolar.
ordada devreye v8 giriyor.
ınanırmısın benim kadar gidebildi :smiley: arazide ben ınanamadim abicim gerci çok alimınyum gicirtisi geliyor ama olsun gidiyor.
benım cıkardıgım ozet v8 ınso veya silvir lastikli 3 inç yuksek bir 110 kalmaz abicim ha alt takimini bilemem çok kırıyomus o sıkıntılar var. adamlar herseyi degiştiriyor. ama degişirse vede dedigim tipteyse kimse kalirdiye beklemesin.....................................................

Ben de VX80'i taktir ettim. Ah bi de harbisinden lastiği olaydı MT117 veya Special Track gibi.

ufukozkan' Alıntı:
Musatafa beyinde son noktaları var :smiley: Görmedin herhalde :smiley: :smiley:

Aynı cevabı veriyorum.

nkurtkaya' Alıntı:
Ben de VX80'i taktir ettim. Ah bi de harbisinden lastiği olaydı MT117 veya Special Track gibi.

Lastik, Lastik, Lastik, Lastik, Lastik, Lastik, Lastik, Lastik, Lastik, Lastik, Lastik, Lastik, Lastik, Lastik, Lastik, Lastik, Lastik, Lastik, Lastik, Lastik, Lastik, Lastik, Lastik, Lastik,

nkurtkaya' Alıntı:

Abicim herzaman söylüyorum vx80 toyotanın tek arazi aracı, gerisi hikaye , ama piyasadakiler ya çok boş ya da değerinin üzerinde fiyatlara satılıyor ,diğer bir sorunlarıda modifiye ve parça fiyatları. Bunlar uygun olasa başka araç aramaya gerek yok zaten.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,829
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR