ahhhhh ahhhh yavuz olacaktıda görecekti defender nasıl gidermiş , hala defender diyorlar , ön arka ARB kilitli def gördük bugün ,artık iyice karar verdim bu arabadan bir cacık olmaz ,gözlerimle görmesem tamam derdim ama , gördüm yunus artık sakın bana def deme ,valla yalan billa yalanmış ,hatta gelde burada bir off road yapalım , ama kanal boyu 60 cm yaklaşık , ben ileri geri oynuyordum , def çakıldı kaldı ,
:
Abi benim ömrüm bu araçlarda geçti bişey biliyorsak söylüyorsak vardır bir gerçek payı hakını veremiyordur (eğer tanıdık biriyse pardon ) buğün sen bizim 3 araçlık gezimize gelseydin dünyanın en iyi arazi aracıda def derdin
Mete Hocam, Terios lar karda kaldı demişsin lastikleri nasıldı?
Ben Ankara'da kış lastikleri ile 20-30 cm kar da normal yolda gittiğim gibi gidiyorum. Yoksa sizin oraların karı LR için özelmi yapılmış. ;D ;D ;D
Mete Hocam, Terios lar karda kaldı demişsin lastikleri nasıldı?
Ben Ankara'da kış lastikleri ile 20-30 cm kar da normal yolda gittiğim gibi gidiyorum. Yoksa sizin oraların karı LR için özelmi yapılmış. ;D ;D ;D
Abi benim ömrüm bu araçlarda geçti bişey biliyorsak söylüyorsak vardır bir gerçek payı hakını veremiyordur (eğer tanıdık biriyse pardon ) buğün sen bizim 3 araçlık gezimize gelseydin dünyanın en iyi arazi aracıda def derdin
...yanlız saka bır yana araç yerden gıdıyor gucude pek yok basamaklar tarak gıbı yerı supuruyor ama maşallah bir yer harıc kalmadi kilit yok bişey yok...
Baştankara dalıyorum konuya, önsözleri daha okumadım...
Geçen hafta ben önde iken battığım yerden, cesaret edip te çıkma cesareti gösteren yoktu.1 ;D
Bu hafta önüne kilitli araç katıp,peşisıra giden kendileridir. 2
Kabul; Terios rampada 30 santim karda durduktan sonra , biraz zor kalkar! 3
Dönüşte o çamurda geze geze giden UFO' muydu? ( Buda batmamızı kameraya almak için bekleyen Erkişi'lere) ;D ;D ;D