7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,270,841

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
ahhhhh ahhhh yavuz olacaktıda görecekti defender nasıl gidermiş :D , hala defender diyorlar , ön arka ARB kilitli def gördük bugün ,artık iyice karar verdim bu arabadan bir cacık olmaz ,gözlerimle görmesem tamam derdim ama , gördüm yunus artık sakın bana def deme ,valla yalan billa yalanmış ,hatta gelde burada bir off road yapalım , ama kanal boyu 60 cm yaklaşık :D , ben ileri geri oynuyordum , def çakıldı kaldı , :D
:

Bilmeyen adamlara kullandırmayın kardeşim sizde LR ları ;D ;D ;D

altug onaran' Alıntı:
yarın izmite gelicez fakat fazla kalmadan dönücez :(
Altuğ bu saattemi söylenir bu buğun bizim keşif gezimiz vardı anlayacağın arazideydim telefonumda bilinmeyen numaralar aramış sen aradınmı yoksa

Buda bizim terioscuların hali karda ilerleyemedikleri için arabalarını bırakıp bizim araçlara geçtiklerinin delili

th_kacaky.png

yunus bager' Alıntı:
Altuğ bu saattemi söylenir bu buğun bizim keşif gezimiz vardı anlayacağın arazideydim telefonumda bilinmeyen numaralar aramış sen aradınmı yoksa

bir tanıdığımızı hastenede ziyarete gittik :( fazla kalmadık en azından bir alo diyelim dedik. Abimin telden aramıştık ;)

cihanülker' Alıntı:
yavaşşş yavaşşş valla bende bir cacık yok ama kerim ve dedede çok olması lazım , def çekmekten vakit kalmadı video çekmeye :D

ben bekleyeme okadar birader , yarın bir ara bakarım ozaman ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,001
Kayıtlı Üye Sayımız
166,746
Kaydolan Son Üyemiz
bilicello

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR