cihanülker
Zirve
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
onur discomu alacakmış bugün benim aygırı görünce afalladı şoka girdi
onur discomu alacakmış bugün benim aygırı görünce afalladı şoka girdi
cihanülker' Alıntı:ahhhhh ahhhh yavuz olacaktıda görecekti defender nasıl gidermiş, hala defender diyorlar , ön arka ARB kilitli def gördük bugün ,artık iyice karar verdim bu arabadan bir cacık olmaz ,gözlerimle görmesem tamam derdim ama , gördüm yunus artık sakın bana def deme ,valla yalan billa yalanmış ,hatta gelde burada bir off road yapalım , ama kanal boyu 60 cm yaklaşık
, ben ileri geri oynuyordum , def çakıldı kaldı ,
:
Altuğ bu saattemi söylenir bu buğun bizim keşif gezimiz vardı anlayacağın arazideydim telefonumda bilinmeyen numaralar aramış sen aradınmı yoksaaltug onaran' Alıntı:yarın izmite gelicez fakat fazla kalmadan dönücez![]()
yunus bager' Alıntı:Altuğ bu saattemi söylenir bu buğun bizim keşif gezimiz vardı anlayacağın arazideydim telefonumda bilinmeyen numaralar aramış sen aradınmı yoksa
Ya hiç sorma dağda tel çekmemiş demekki geceden geç yazmışsın baştan haberim olsaydı belki sizde gelirdinizaltug onaran' Alıntı:yunus abi bugün izmitteydik 15:45 gibi aradık telefonun kapalıydı
ufukozkan' Alıntı:Valla ben yorum yapmıyorum Sonra bana kızıyosun![]()
![]()
bende yapmıyacağım bana da kızıyor,ufukozkan' Alıntı:Valla ben yorum yapmıyorum Sonra bana kızıyosun![]()
![]()
discovery-V8' Alıntı:Bilmeyen adamlara kullandırmayın kardeşim sizde LR ları ;D ;D ;D
cihanülker' Alıntı:ne oldu tık yokmu NERDE LR CİLER![]()
discovery-V8' Alıntı:Burdayızda bişey görmedik daha :Hocam ın videoda japonun hali ortada sizden bişey görmedik henüz ;D ;D
ufukozkan' Alıntı:Yavuz son anda gezelim dedik
konu açda atayım oraya
cihanülker' Alıntı:yavaşşş yavaşşş valla bende bir cacık yok ama kerim ve dedede çok olması lazım , def çekmekten vakit kalmadı video çekmeye![]()