KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Dediklerinde az da olsa doğruluk payı olmasına rağmen, abartılı yazısından dolayı cevap vermeye bile değmez bence.
Doğaya zaten saygılı insanlar olarak biz üstümüze alınmamalıyız böyle şeyleri.
Günaydın arkadaşlar.
Ayı nın söyledikleri aslında çok doğru şeyler ama o doğanın bir parçasıda biziz. Ayı işin bu kısmını unutuyor. Aslanlar kükremeden ormanda gezsinler ben rahatsız oluyorum diyemezsiniz.
Tiny'nin gaz ayarı (! Gaz ayarı deyip geçmeyin, LPG sisteminin neredeyse tamamı değişmiş ;D) Cumartesi saat 16:00'da bitince, biz de Ormanlı'da kamp yapalım dedik.
Günaydın arkadaşlar.
Ayı nın söyledikleri aslında çok doğru şeyler ama o doğanın bir parçasıda biziz. Ayı işin bu kısmını unutuyor. Aslanlar kükremeden ormanda gezsinler ben rahatsız oluyorum diyemezsiniz.
Hocam, öncelikle Ayı Ahmet'in tarzını uygun bulmadım. En azından gerçek ismi ile kaydolup fikirlerini söyleyebilirdi. Bir "nick"in ardına sığınmadan da aynı şeyleri yazabilmesi gerekir.
Doğa'yı yok eden onca şey varken, insanların doğa ile buluşmasına karşı çıkmak bence haksızlık. Ormanda yaşayan hayvanları tehdit eden en büyük tehlike kaçak, ruhsatsız, bilinçsiz ve yasa dışı avlananlar.
Hocam, öncelikle Ayı Ahmet'in tarzını uygun bulmadım. En azından gerçek ismi ile kaydolup fikirlerini söyleyebilirdi. Bir "nick"in ardına sığınmadan da aynı şeyleri yazabilmesi gerekir.