7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,457,421
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Offfff, yine mi benzer tartışmalar ...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=43695.msg551865#msg551865

Etiketler

nkurtkaya' Alıntı:
Offfff, yine mi benzer tartışmalar ...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=43695.msg551865#msg551865

Dediklerinde az da olsa doğruluk payı olmasına rağmen, abartılı yazısından dolayı cevap vermeye bile değmez bence.
Doğaya zaten saygılı insanlar olarak biz üstümüze alınmamalıyız böyle şeyleri.

Günaydın arkadaşlar.
Ayı nın söyledikleri aslında çok doğru şeyler ama o doğanın bir parçasıda biziz. Ayı işin bu kısmını unutuyor. Aslanlar kükremeden ormanda gezsinler ben rahatsız oluyorum diyemezsiniz.

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Nejat ,denize inmişsiniz, ;D ;D ;D
Kamuflaj boyalı Defendere rengi yakışmış

Tiny'nin gaz ayarı (! Gaz ayarı deyip geçmeyin, LPG sisteminin neredeyse tamamı değişmiş ;D) Cumartesi saat 16:00'da bitince, biz de Ormanlı'da kamp yapalım dedik.

Günaydın :smiley:

Bayıldım bu def.e, maşallah diyeyim :smiley: Kemerburgaz gezisinden...

Resim002-10.png

Resim014-6.png

DSCN0412.png

acemi80' Alıntı:
Günaydın arkadaşlar.
Ayı nın söyledikleri aslında çok doğru şeyler ama o doğanın bir parçasıda biziz. Ayı işin bu kısmını unutuyor. Aslanlar kükremeden ormanda gezsinler ben rahatsız oluyorum diyemezsiniz.

Hocam, öncelikle Ayı Ahmet'in tarzını uygun bulmadım. En azından gerçek ismi ile kaydolup fikirlerini söyleyebilirdi. Bir "nick"in ardına sığınmadan da aynı şeyleri yazabilmesi gerekir.

Doğa'yı yok eden onca şey varken, insanların doğa ile buluşmasına karşı çıkmak bence haksızlık. Ormanda yaşayan hayvanları tehdit eden en büyük tehlike kaçak, ruhsatsız, bilinçsiz ve yasa dışı avlananlar.

nkurtkaya' Alıntı:
Hocam, öncelikle Ayı Ahmet'in tarzını uygun bulmadım. En azından gerçek ismi ile kaydolup fikirlerini söyleyebilirdi. Bir "nick"in ardına sığınmadan da aynı şeyleri yazabilmesi gerekir.

Adı üstünde ayı işte ;D Ayılığının gereğini yapmış

Hocam zaten bu "Ayı Ahmet Bey" ne zaman bir tartışma olsa o zaman online olur...

Bir zamanlar da "avcılık" konusunda tartışmacıydı ;D

SDC' Alıntı:
Hocam zaten bu "Ayı Ahmet Bey" ne zaman bir tartışma olsa o zaman online olur...

Bir zamanlar da "avcılık" konusunda tartışmacıydı ;D

Her türlü fikre açığız ama üslup insani olduğu sürece. Zaten Nick i seçerken tarzını ortaya koymuş adamcağız. Beni bir ayı olarak aranıza alın diyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,107
Kayıtlı Üye Sayımız
166,837
Kaydolan Son Üyemiz
Yusuf dikme

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR