7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,461,187
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

umutcelikel' Alıntı:
Bu arada bu hafta sonu 14 Şubat, İstanbul kelebekleri biraz zor gelir ya hadi hayırlısı bakalım ben bekliyorum yine de ;D ;D ;D

Umut, keşke öyle demeseydin

Etiketler

yaw gelip napıcaklar ki , Cihan yok dede telefonu kapar ortadan kaybolur, Umut un işiolmaz telefonu açmaz, sanayide sorunsuz arabasının bitarafıyla uğraşıyordur, benim defender arızalı kırılmadık yeri kalmadı ben zaten gelemem kiralık reno 12 bulablirsem gelirim o ayrı, iş yine Erene kaldı , Eren senin yerinde olsam telefonumu bile değiştirir ortadan kaybolurdum ;D ;D ;D

bizim antalyalıların çok kullandığı bir deyim vardı aklıma geldi öldüm gülmekten

o......ruklu g ....e çavdar ekmeği bahane hesabı gelmezlersede çok şaşırmam yani ben şartlarımı baştan yazdım ,adam gibi bir gezi yapında gelelim kardeşim içinde offroad olan veya yaptınızda gelmedikmi ,

nası adam gibi gezi? , 300 km otoban , sonra köy yollarında gezilecek türdenmi? Benim bildiğim Naci öyle işe gelmez, mt117 leri 3 saatte istanbul ankara yapmak almamıştır heralde , asfalt lastiği takıp 190 km hız yapabiliyorken neden uğraşsın mt117 ile ;D ;D ;D

Gelsinler paşa paşa gidip drunk mrunk, park caddesi neyse oturalım Umutun evide basabilirir, yoksa şuraya yazıyorum , Umut ofroad falan yapmaz , Cihan arabayı yeni yıkadı, Dede eğer telefonu çalışırda bulabilirsek kartalla gelecek, kerim çıkış yolunu bulamıyor pigmeyle, benim durum malum valla iş yine Erene kalıyor ;D ;D ;D ;D

O harita gibi aluminyum tavanına Umut kadar taş düşsün emi ;D ;D ;D ;D

umutcelikel' Alıntı:
O harita gibi aluminyum tavanına Umut kadar taş düşsün emi ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D Tansiyon hapını aldınmı LRO dan mesaj yolladım sana ;D ;D ;D ;D ;D

oğlum adam gibi gezi derken atıyorum ,kızıcahamamdan girip ne bileyim bolu tarafından çıkalım ,akşam kamp atalım ateş başı sabah devam ,1-2 günlük bir şey olabilir ,görelim mt 117 leri ,bende sıkıldım yahu bu arka tarlalarda offroadçuluk oynamaktan, yakında totomuzdan yiycez mermileri köylülerden ,senin durum malum derken ???

Yani illa bir otoban girecek yolculuğun içine ;D ;D ;D

Malum derken Benim defender döküldü yürümüyor, yürüsede kamp malzemesini neyle taşıyacaz bagaj açılır , yolda kalır nemelazım ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D

SDC' Alıntı:
Anla işte adamı mahcup etme ;D ;D ;D

"Valentine's Day" durumları

ya bunun ,günü münü bitmez tatlı su offroadçusu ,şimdide araba bahane oldu ,yazın kış gelince gezeriz diyordu,kış geldi ,yılbaşı çok önemli dedi ,yılbaşı bitti ,ay sonu dedi , şimdide sevgiler günü, sonra anneler günü,sonra babalar günü ,ee arabasıda yürümüyormuş ,ama kamp malzemelerini güvenli bir şekilde taşıyacak bir aracımız var allahtan ,hem arkada laptop filanda çalışıyor

Necmi bir tur yapıyoki amanında aman adam cipci kardeşim

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48312.40

Neyse küçcük kadınlar başladı görüşürüz.....