7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,111,742
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

SDC' Alıntı:
Hee evet bi de paintball patlatın da ben de sizin kafanızı gözünüzü patlatayım :mad: :mad:

Bir çamura girelim dedik sağolsun Cihan, Eren ve Yavuz dışında herkes yan çizdi :mad: :mad: :mad:

Ama Naci ve Nejat Efendiler gelince ne yapacağınızı şaşırdınız :mad: :mad: :mad: :mad:

Bi daha da gelmem Davosa :-X :-X :-X

valla nejata bak hele ,gezi var desek ,yok çıkamam uzun süre aranızda olamam filan ,bekar işi olunca uyar hesabı filan , valla umutun eve baskını yaparız hemde fena

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
ama telefon elinden düşmüyor ,zırt pırt mesaj nasıl olacak bu bırakma anlamadım kardeeeşşşş
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Sen Güvençte telefon çekmiyo diye ağacın tepesinde sms atarken görmedin ya onu daha ne diyim:smiley:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

IMG_4486.jpg

IMG_4487.jpg

IMG_4488.jpg

IMG_4489.jpg

umutcelikel' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Sen Güvençte telefon çekmiyo diye ağacın tepesinde sms atarken görmedin ya onu daha ne diyim:smiley:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

cihanülker' Alıntı:
7/24 kampında göynükte ,dağa tırmandık ya !!!!!

Neden bahsettiğinizi anlamıyorum ??? ;D ;D

Video falan yok , hep yalan bu görüntüler, "herkes gerçekleri söleyene kadar" video mideo yok , Kerim benim arabadaydı herşeyi söyleyecektir. ;)

Bu arada en büyük yalancı dede imiş bunuda öğrendim ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.