7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,479,367

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
hocam aman dikkat et,sahil yolundada buzlanma olabiliyor ,sabah antalyaya iner inmez enişteyi direkt ara ,yeterli

Siz geç geleceğiniz için bizim acelemiz yok biraz alış veriş yaparız vs. Kamp yerini bulurum ben

Sarısu mevkii kime sorsak tarif eder herhalde ???

acemi80' Alıntı:
Siz geç geleceğiniz için bizim acelemiz yok biraz alış veriş yaparız vs. Kamp yerini bulurum ben

hocam meşhur konyaaltı plajlarını ,kemer istikametine doğru bitiriyorsunuz ,solunuza yani deniz tarafında petrol ofisi dolum tesislerini görene kadar devam ,dolum tesislerini geçince ,trafik lambaları var onuda geçince ilk sol girişten girin , benzin istasyonunu geçince gireceğiniz ara ,sağınızda kocaman bir dağ kalacak ,şekilde giriş cep var oradan aşağıya doğru sallandınızmı kamp yerini görürsünüz tabi girişi değişmediyse

cihanülker' Alıntı:
ne yapıyorsun hala ya ,kapatamadınızmı 2009 u ,yahu , bu arada sevtap ben benim enişteye haber vereceğim , seni alacak veya aldıracaklar ,

barbaros adı tel 0 533 567 64 10 kaydet ,benide arasın bir şey olursa

Kapanmadı

Ayrıca kanlı cumanın işlerini de bu gece yapıyorum

Ateş de 38 derece civarında, tam deli işi ama gelicem :-\

fastjunkie' Alıntı:
Ov Sevtap Dilek Çimen hanım yalan oldu

Gelmedin düelloya, yenik sayılırsın

Bu tarifle artık birine sormaya gerek kalmadan gelirim kamp yerine

SDC' Alıntı:
Kapanmadı

Ayrıca kanlı cumanın işlerini de bu gece yapıyorum

Gelmedin düelloya, yenik sayılırsın

sevtap eğer ateş mateş sakat durumdaysan ,şartları zorlama ,kamp oratamı dahada kötü olmayasın sonra ,hoş hastane doktor filan var çözerizde sen ,beter olma

Cihan haklı hepimizin gönlü senin orda olmanı ister ama sağlık herşeyden önemli.

Cihan bu arada sağlık deyince aklıma geldi Mustafa Erkişide üşütmüş gelemiyormuş.

SDC' Alıntı:

Neeey ??? Sevtap ablacım, bundan sonra arayı açmadan bi 7/24 kampı yaparız zaten. (Hocam da davet ederse Osmaniye )
Çok yağmur yağacak falan deniyor bir de deniz havası fena vurur insanı, ona göre ha, 38 derece az değil, alkol + geç saatlere kadar ayakta kalıcaz valla daha kötü olursun allah korusun :-\