7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,482,107
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

umutcelikel' Alıntı:
Onaran kardeşler, güle güle çamurlayın tamponu, süper olmuş...Eloksal kaplama mı yaptınız?? Bu arada kesinlikle araca bir facelift gerekiyor, haberiniz olsun.

sağol abi, pütür diye adlandırılan sanırım eloksal da olabilir tam bilmiyorum :smiley: plastik bir doku verdi pek dikkat çekmiyor. biraz kullanalım kırabilirsek facelift yapıcaz ama ondan önce sırada vinç var

Etiketler

umutcelikel' Alıntı:
Onaran kardeşler, güle güle çamurlayın tamponu, süper olmuş...Eloksal kaplama mı yaptınız?? Bu arada kesinlikle araca bir facelift gerekiyor, haberiniz olsun.

Umut abi, facelift ( eski model ön panjur ve farları yeni modeller ile değiştirmek ) olayını düşünmüştük ama yapılacak tadilatı gözümüz kesmedi. Bu şekilde daha güzel olduğunu düşünüyorum ben. Sonuçta en yaşlı Disco bizim ki özünü korumak lazım :smiley:

Bugün kamp için bayağı alış veriş yaptım hanım söylenip duruyor 1 ay mı kampta kalacaksın vb.(Oğlan ve hatun otel/pansiyon ben cadır) keşke bu mesajı daha önce okusaydım. ;D ;D ;D

ATEŞ TANRISI FARUK
Proje Yönetim

DOĞA SEVER OFF ROAD TUTKUNU

Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)
« Yanıtla #836 : Bugün 22:07:29 » Alıntı

--------------------------------------------------------------------------------

HER İKİ KAMPTA DA MOBİL BÜFE ( yani kumaya büfesi olucak )

köfte - ekmek - ayran yada şalgam - salata: 7 tl

tavuk şiş -- ayran yada şalgam -salata 7 tl
n
sucuk ekmek -- ayran yada şalgam -salata 7 tl

kokorec ---ayran yada şalgam -salata 7 tl

kahvaltı açık bufe

beyaz peynır

kaşar peynırı

yumurta

zeytin

salatalık domates

salam sosis

simit pogaça

çay

hepsi 7 tl isteyene gözleme artı 3 tl

market ürünleri

bira rakı kanyak whisky absolut

kola fanta sprite ayran şalgam

çay kahve enerji içeceği kuruyemiş cips

nargile bile var..

bunlar da ücret normal fiyat.... ..... hizmette sınır yoooookkkkkk...

Emrah,Altuğ,
Tamponu neden değiştirme ihtiyacı duyduğunuzu bilmiyorum ama verdiğiniz emek ve elde ettiğiniz sonuç için sizleri kutluyorum.

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Kırmızı ve siyah kabloda hangisini şaseye ,hangisini güce bağlıyorduk,

kırmızı güç

siyah şase

genelde bu şekildedir ama tesisatı çeken usta(!) nın elindeki kablo rengine bağlı ;D ;D ;D

emrahmarti' Alıntı:
Umut abi sen geliyor muydun? Ona göre açık büfe için uyaralım arkadaşları, tedarikli gelsinler. Aç kalırız sonra ;D ;D ;D ;D
Yok yav, Pazar günü Kartalkaya'ya gidiyorum ben şirket toplantısı var. salı dönüş. Kaçılacak birşey değil malesef.

bir soru daha ,bizim alan 42 lere ,normal girişinden 180 watt lık bir araç hoparlörü
bağlarsam cihazı yakarmıyım. çıkış 4 ohm, hoparlör de 4 ohm

aslankurt72' Alıntı:
Emrah,Altuğ,
Tamponu neden değiştirme ihtiyacı duyduğunuzu bilmiyorum ama verdiğiniz emek ve elde ettiğiniz sonuç için sizleri kutluyorum.

komutanım aslında değiştirmek henüz aklımızda yoktu bir anda gelişti malzemeyi satan kesen ve presleyen yer normalde çok uçuk fiyatlar istiyordu başka bir işi için gittiğimizde dükkanda esas patronu yakalayınca %100 fark etti bizde listenin başına aldık ;D

tamponu hem vinç bağlamak hemde daha dayanıklı olduğunu için değiştirdik bu tampondan ekstra çeki noktaları ve hi-jack kullanma noktalarıda mevcut

yazargezeryolçizer' Alıntı:
bir soru daha ,bizim alan 42 lere ,normal girişinden 180 watt lık bir araç hoparlörü
bağlarsam cihazı yakarmıyım. çıkış 4 ohm, hoparlör de 4 ohm

bu konuda pek bir bilgim yok ozan a danışmakta fayda var

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,127
Kayıtlı Üye Sayımız
166,856
Kaydolan Son Üyemiz
m.kara

Çevrimiçi üyeler

Geri