KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Sen bi çık arka bahçenden, 30 km ilerde geziye gelenlerle buluş, sonra benim bir tatilde 5000 km yol yapan TYT'mla uğraş abicim ;D ;D ;D Senin o Defender Ağustos ayında Harran'a gitsin ve tek parça dönsün, dile benden ne dilersen...
Yavv bu ne arabası anlamayadım yooksa japonmu kesin bozulan kapıyı teee dünyanın bi ucundan sipariş etmiştir gelene kadarda bizim ahırın kapısını idarekten talmıştır ;D ;D ;D ;D ;D
Yavv bu ne arabası anlamayadım yooksa japonmu kesin bozulan kapıyı teee dünyanın bi ucundan sipariş etmiştir gelene kadarda bizim ahırın kapısını idarekten talmıştır ;D ;D ;D ;D ;D
Sen bi çık arka bahçenden, 30 km ilerde geziye gelenlerle buluş, sonra benim bir tatilde 5000 km yol yapan TYT'mla uğraş abicim ;D ;D ;D Senin o Defender Ağustos ayında Harran'a gitsin ve tek parça dönsün, dile benden ne dilersen...
Bu ciddi geziye katılmamamın 3 sebebi var
1 işim vardı (yavuz abiye sor)
2 İzoffun şerefsiz takımıyla bir arada olmaktansa gelmedi diye sitem eden arkadaşların sitemine razıyım
3 işim bozun arka bahçe dediğin yer bana gidiş geliş 180km dut yaprağıyla gitmiyor meret
ciddiyetten çıkabiliriz artık ))
zamanı gelince 5000 değil 10000km yol da yapılır şimdilik düz dizel defenderle asya kıtasında bir tur atan Melih beyle idare et artın