7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,484,225

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
bende mesajını şimdi gördüm ;D ;D ;D ;D ;D hemde 17 lik 4 bijon ;D ;D ;D capon şeysi gibi ;D
Sonrada hava atarlar bir sıkmada bijon kesiyoruz diye ;D ;D ;D ;D ;D ;D bi denesinler bakalım defenderin bijonlarını kesebileceklermi

yunus bager' Alıntı:
Sonrada hava atarlar bir sıkmada bijon kesiyoruz diye ;D ;D ;D ;D ;D ;D bi denesinler bakalım defenderin bijonlarını kesebileceklermi

;D ;D ;D ;D kesen bazı ayılar da yok değil , bir türlü foto çekemedim yarın çekeyim, kesilmiş defender bijonuyla tarihe geçicem ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D kesen bazı ayılar da yok değil , bir türlü foto çekemedim yarın çekeyim, kesilmiş defender bijonuyla tarihe geçicem ;D ;D ;D
Kesin defenderin 27 bijon metal gücü ,
bizim 17 lerden düşüktür, ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ben ilk gittiğimde o yolu , yol kenarlarında tabelaları olur bilmemne petrol 2 km ileride falan diye normal yollarda, bu yolda düzlük buamadıklarından benzinci bile yok, tabelalarda yazıyor ağaçlı petrol 60 km ileride, ama 60 km 3 saat sürüyor ;D ;D ;D ;D yol boyunca rum radyolarından başka radyo bulunmaz, arada BRT fm dinleyebilirsiniz ;D ;D en iyi tarafı bu yolda direksiyonda uyuma derdi yok.

Aynen benim başıma geldi. En son Series III ü Antalyadan aldım ve o yoldan döndüm dağlara tırmanmadan tüpü fullayayım dedim LPG satmıyorlarmış benzini fulladım ve ilk rastldığım yerde LPG alırım diye düşünürken bütün dağı aştım petrole rastlamadım. Allahtan tedbirli davranıp benzini fullamıştım. Yoksa dağbaşında kalacaktım.

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D abi sen m24 palet civatasınıda kesersin o zaman

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Kesin defenderin 27 bijon metal gücü ,
bizim 17 lerden düşüktür, ;D ;D ;D

Sen öyle san benim sıktığım bijonları 2 metre borunun üzerine 3 kişi zıplayarak açıyoruz biz ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

altug onaran' Alıntı:
sigortadır o sigorta ;D ;D ;D
Sigorta diyince benim araçta kısa dere var kendiliğinden alarmı çalıştırıyor ;D ;D ;D
Avadanlığında el bombası olan varmı ,hani şu toyotalar için kullandığımız, ;D ;D ;D

Sigorta diyince benim araçta kısa dere var kendiliğinden alarmı çalıştırıyor ;D ;D ;D
Avadanlığında el bombası olan varmı ,hani şu toyotalar için kullandığımız, ;D ;D ;D

Bir keresinde sürekli alarm çalıyor ve ben sebebini bulamıyordum. Nihayetinde suçluyu buldum arabanın içinde bir arı kalmış uçup alarmı çaldırıyor ben geldiğimde bir yere sinip saklanıyormuş hayvancağız. Ama epeyce uğraştırmıştı :D

Benimde escor ta başıma gelmişti ama bi türlü sebebini bulamadım en son rutubetten dediler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,128
Kayıtlı Üye Sayımız
166,857
Kaydolan Son Üyemiz
zaptnamumkun

Çevrimiçi üyeler

Geri