7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,144,915

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

aslankurt72' Alıntı:
15 senedir 3 toyota kullanan biri olarak sizin arabaya her zaman gıptayla bakıyordum.(benim içiin çooook iri olmasına rağmen) BJ 60,62 nedir bilmiyorum ama sizinki kadar fonksiyoner çok amaçlı olacakmı bilemiyorum.Bence acele etmeyin fikir biraz kafanızda otursun derim.
BU bj 60

10639593_v43.jpg

cihanülker' Alıntı:
hocam yaşımız genç yine buluruz emek verecek bir şeyler ;D ;D, gerçekten güzel ,zaten nazlı davranıyorum ilk defa hayatımda ,satılırsa satılır modundayım yani acelem yok

Bu arada 35" planları yapıyordun ondan vavgeçtinmi devammı

aslankurt72' Alıntı:
15 senedir 3 toyota kullanan biri olarak sizin arabaya her zaman gıptayla bakıyordum.(benim içiin çooook iri olmasına rağmen) BJ 60,62 nedir bilmiyorum ama sizinki kadar fonksiyoner çok amaçlı olacakmı bilemiyorum.Bence acele etmeyin fikir biraz kafanızda otursun derim.

tabi aslan abi acelem yok ,fonksiyonerlik ve çok amaçlılık dışına çıkacak BJ 60-62 olursa sadece offroad ve kamp amaçlı bir araba kafamdaki ;)

cihan abi hani şu mardinden çıkan t*y*t*lar olmaz mı yanasip tekiler zatece kamp ve off-road için kullanıcaksan 5 kapılı olmasına gerek yok aslında ???

cihanülker' Alıntı:
altuğ fiyatlarını uçurdu yanasip sağolsun 25-30 arası çok pahalı yoksa çok iyi araçlar ;)

yanasip e zaten güvenilmezde bazen internettekinden daha uyguna satabiliyor. elindeki mercedesleri internetteki fiyatından çok daha uyguna vermiş

buda fj 62
yavvv fotosunu bile zor buldum bide kalkmış Cihan abi bu araçtan almayı düşünüyor Allah kolaylık versin ne diyeyim

fj62newwheels.jpg

cihan abi boluda bir FJ60 vardı benzinli 3F motorlu yanlış hatırlamıyorsam 17 istiyordu istersen bir sorayım fotoğrafta çekerim

cihan abi buzdolabını niye vericeksin ki o şey dünyanın 58. harikası ;D ;D ;D onsuz kamp yeşilsiz buluşma gibi olur ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR