7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,398,543
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

abi merkez de kar kalmadı ama yaylalarda yukarı köylerde erimemiştir ama yeni kar yağışı da yok

Etiketler

altug onaran' Alıntı:
yunus abi senin kandırmışlar ;D ;D ;D

boluda merkezde kar kalmadı ;D ;D ;D
Yavv niye kandırsınlar Bolu merkezde lapa lapa kar yağıyor diye haber gelmişti eridiyse ben karışmam )))

Dün akşam bir terios muhabbeti açtım koskoca LR taifesi darma duman oldu galiba kimseciklerin ağzını bıçak açmıyor. ;D ;D

aslankurt72' Alıntı:
Dün akşam bir terios muhabbeti açtım koskoca LR taifesi darma duman oldu galiba kimseciklerin ağzını bıçak açmıyor. ;D ;D
;D ;D
Siz benim hasta olduğum güne denk gelmişsiniz yoksa snir krizine girip giden çok arkadaşımız olmuştur ;D ;D ;D

aslankurt72' Alıntı:

Dikkat aslankurt, Yunus'un yanında LR çok laf edersen Kocaelinden geçerken plakayı gizlemek mecburiyetinde kalabilirsin. ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
valla öyle planlarım varki , eğer arabayı satarsam ki satacağım , bj 60,veya 62 hazırlayacağım şöyle 42,44 lastikli filan dev bir big foot ;D ;D
Yavv biz neyden bahsediyorz sen neyden bahsediyorsun
piyasada kaç tane bj 60-62 var
aslanlar gibi defenderler varken

cihanülker' Alıntı:
valla öyle planlarım varki , eğer arabayı satarsam ki satacağım , bj 60,veya 62 hazırlayacağım şöyle 42,44 lastikli filan dev bir big foot ;D ;D

bunlar hep yavuz abiden kaynaklanıyor ;D ;D ;D allahtan arada 200 km var ama ben bile etkileniyorum kaşıntılar başlıyor ;D

O güzelim arabaya nasıl kıyacaksın.
Bu kadar emekten sonra

yunus bager' Alıntı:
Yavv biz neyden bahsediyorz sen neyden bahsediyorsun
piyasada kaç tane bj 60-62 var
aslanlar gibi defenderler varken

yunus valla çok düşündüm kardeş uğraşamam ,defender herkeste var zaten amaç olmayanı hazırlamak, birde defendere ısınamıyorum bir türlü ,halbuki fiyatlarıda çok makul ama dediğim gibi bir türlü ısınamadım

altug onaran' Alıntı:
bunlar hep yavuz abiden kaynaklanıyor ;D ;D ;D allahtan arada 200 km var ama ben bile etkileniyorum kaşıntılar başlıyor ;D

aynen altuğ kaşıntılar başladı yine birşey ortaya çıkarma arzusu ,duramıyorum yerimde bu aralar yine hayırlısı bakalım ;D

Ne bileyim abi bu saatten sonra makaslı araba kaldımıkı

cihanülker' Alıntı:
15 senedir 3 toyota kullanan biri olarak sizin arabaya her zaman gıptayla bakıyordum.(benim içiin çooook iri olmasına rağmen) BJ 60,62 nedir bilmiyorum ama sizinki kadar fonksiyoner çok amaçlı olacakmı bilemiyorum.Bence acele etmeyin fikir biraz kafanızda otursun derim.