7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,144,411
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
yok hocam yok ben mukayyet olurum arkadaşlara sen hiç merak etme , ;D ;D

Valla bu iş aklıma yatmadı ama neyse başkada çaremiz yok sana teslim edeceğiz. ;D ;D ;D

Etiketler

umutcelikel' Alıntı:
Abi Onur gelmez zaten, aşk ve sevgi insanı kendisi...Cihanla takılırız biz ;D ;D ;D Bi de Kerim'de bi potansiyel görüyorum, gelir sanki o da ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
+ az yaksın ,çok kaçsın,konfo olsun,vergisi paçası uygun olsun vs.vs.
öyle bir araç varsa bende alayım ;D ;D ;D
İyi akşamlar LR.tayfası,
Bir capon olaral dışardan gazel okumak istemiyorum ama.Bende bu konuda hiçbir bilgim olmadan yukarıda aranan şartlarıma göre ön yargısız olarak araştırdım.Sonuç olarak,2009 model 1500 motor terios aldım ve son derece memnunum. İnsaniyet namına yazayım dedim. ;D ;D ;D ;D ;D

aslankurt72' Alıntı:
İyi akşamlar LR.tayfası,
Bir capon olaral dışardan gazel okumak istemiyorum ama.Bende bu konuda hiçbir bilgim olmadan yukarıda aranan şartlarıma göre ön yargısız olarak araştırdım.Sonuç olarak,2009 model 1500 motor terios aldım ve son derece memnunum. İnsaniyet namına yazayım dedim. ;D ;D ;D ;D ;D

Aslankurt şu anda mevcutların hepsi (ben hariç) japon ve seni destekler ama bizim fanatikler gelince ne der bilemem. ;D ;D ;D

aslankurt72' Alıntı:
İyi akşamlar LR.tayfası,

abi valla seninle tanışsaydım , sana rav4 aldırırdım en azından ama teriosta senin işin görecek ,vergisi ucuz ,yakıtta cimri ama hacim dar çok küçük veya suzuki derdim arazi perfonmansı bomba gibiydi ama almışsın artık ,teriosta çok çılgın bir araba sınıfından beklenmeyecek işler çıkarıyor ;D ;D ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
abi valla seninle tanışsaydım , sana rav4 aldırırdım en azından ama teriosta senin işin görecek ,vergisi ucuz ,yakıtta cimri ama hacim dar çok küçük veya suzuki derdim arazi perfonmansı bomba gibiydi ama almışsın artık ,teriosta çok çılgın bir araba sınıfından beklenmeyecek işler çıkarıyor ;D ;D ;D ;D ;D
Zaten Rav 4 aradım bulamadım.Afyonda birtane vardı galeriden gitmeye üşendim.Kısmet buymuş.

cihanülker' Alıntı:

Aslankurt'un Araçtan beklentisi tatlısu offroad'u o yüzden Terios beklentilerini fazlası ile karşılar. Bizim fenk işi olsaydı Fenk 'e bırakıp geri kalan parkuru başka araçla tamamlamayı bile düşünebilirdi ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Aslankurt'un Araçtan beklentisi tatlısu offroad'u o yüzden Terios beklentilerini fazlası ile karşılar. Bizim fenk işi olsaydı Fenk 'e bırakıp geri kalan parkuru başka araçla tamamlamayı bile düşünebilirdi ;D ;D ;D

hocam koyardık benim bagaja götürürdük ,gideceği yere kadar ;D ;D ;D ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Aslankurt şu anda mevcutların hepsi (ben hariç) japon ve seni destekler ama bizim fanatikler gelince ne der bilemem. ;D ;D ;D
Öylemi,Yaw ne bileyim onlar gelmeden yazayım ozaman çingene şecaat arzederken sirkatini söylermiş hesabı LR tayfası video koymuşlar koca koca araçlar kocaman dişli lastiklerle ufacık çukuru geçemiyorlar.Benim minik Terios asfalt lastikleriyle duraklamadan geçer o çukurları. ;D ;D ;D ;D

aslankurt72' Alıntı:
Öylemi,Yaw ne bileyim onlar gelmeden yazayım ozaman çingene şecaat arzederken sirkatini söylermiş hesabı LR tayfası video koymuşlar koca koca araçlar kocaman dişli lastiklerle ufacık çukuru geçemiyorlar.Benim minik Terios asfalt lastikleriyle duraklamadan geçer o çukurları. ;D ;D ;D ;D

Sen yandın, seni ben bile kurtaramam artık ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR