7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,311,737

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

abi kardeş hogeldiniz , yavuz sensiz olmuyor buralar beyaaavvvv , artık bir aksiyon yapsak ,gecelerimiz bo geçer oldu ,jakuziyi unuttuk , drunk unuttuk ,e bari otelde yapalılm ,gelinde ;D

cihanülker' Alıntı:
hee şimdi hatırladım ,keşek söyleseydin ben ona arabayı biraz anlatırdım ;D ;D ;D

zaten iki disco II vardı diğer araçta serdarındı hani kerim abinin bahsettiği sorunsuz kullanan arkadaş

cihanülker' Alıntı:
abi kardeş hogeldiniz , yavuz sensiz olmuyor buralar beyaaavvvv , artık bir aksiyon yapsak ,gecelerimiz bo geçer oldu ,jakuziyi unuttuk , drunk unuttuk ,e bari otelde yapalılm ,gelinde ;D

;D ;D ;D

Ya valla ihtiyacım var aslında kafa dağıtmaya .

Evet Kerim melek oldu sanırım

Kim göndereceğim MMS (5 adet) leri photobucket a yükleyecek ???

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D

Ya valla ihtiyacım var aslında kafa dağıtmaya .

yarın eğer vaktiniz varsa sadece erkekler kendi aramızda ,bizim grup toplanalım isterseniz ,gündüz gözüyle otelin arka bahçesinde veya gölbaşı civarı ,yakalım mangalı ;D ;D ,benimde ihtiyacım var bu aralar

cihanülker' Alıntı:
dünyanın en şansız disco 2 td5 sahibi arkadaşımız ya, arabayı aldığı ilk hafta şanzumanı arıza yapmış , ben söyleyeyim dağıtmıştım bende 5000 ytl minumum

Abicim siz yanlış sularda dolaşıyorsunuz, Botaşın disco II leri gör dibin düşer, ben hayran oldum, düz vites, orta diff-lock, devre dışı bırakılbilen TC var,ACE yok, motor TD5 , rollcage var .

Rn380 var üzerinde fabrikasyon.

discovery-V8' Alıntı:
napan be ;D ;D

Depoyla şamandıran geldi

hoşbulduk arkadaşlar,

Fotolar da süpermiş,,,, Oh oh sevindim şimdi.... Basalım artık marşa yaw... ;D