7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,144,185

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

onur istersen bundan al ;D

http://www.sahibinden.com/cok_ozel_arc_faun_kraker-72WQQaXQQ13326697WQQpXQQdisplayitem

hem çıkmayacağı yer yokmuş ;D ;D ;D

istersen silahta takarsın ;D

altug onaran' Alıntı:
onur istersen bundan al ;D

http://www.sahibinden.com/cok_ozel_arc_faun_kraker-72WQQaXQQ13326697WQQpXQQdisplayitem

hem çıkmayacağı yer yokmuş ;D ;D ;D

istersen silahta takarsın ;D

Bu da iyimiş de, benimki daha iyi..
Ya ne olacak benim bu içimdeki kamyoncu.

Konu: Disco II Otomatik Şanzıman Sorunu ?..

gaster' Alıntı:
arkadaşlar selamlar,
aracımın altından gelen vurma sesleri nedeni ile binek aracımı götürdüğüm ustaya gittim. sesin şanzumandan geldiğini düşündüğüiçin yine onun tanıdığı sanayi içindeki başka bir otomatik şanzumancıya danıştık. onunda tespiti aynı doğrultuda oldu. maliyetin tahmini olarak 2.000-2.500 TL civarı olacağını iletti.
daha sonra bir başka sanayide bir başka otomatik şanzumancıya danışma ve fiyat alma amaçlı gittim. onunda tespiti otomatik şanzuman olduğu için verdiği fiyat 3.000-3.500 TL civarı oldu.
son olarakda aracın yetkili servisine gittim. onların tespitide otomatik şanzuman oldu. fakat ne net fiyat nede yaklaşık fiyat vermediler. ama genel olarak ağızlarından dökülen sözcükler 3.500 - 5.000 TL arası oldu.
dolayısı ile kafamda oluşan soru şu oldu. acaba yetkili servisemi götürmeliyim yoksa sanayidaki diğer ustalaramı?
sizlerin fikirlerinin almanın dışında bildiğiniz ve memnun kalınan otomatik şanzumancı birileri varmı?

PrometheusTR' Alıntı:
abi sen bu aracı yeni almamış mıydın ???

gaster' Alıntı:
evet aynen dediğin gibi aracı yeni aldım, hatta almadan önce 200 küsür TL verip yetkili servisden ekspertis raporuda aldım. ama şans işte.

gaster' Alıntı:
aslında şuan benim için önemli olan araçdaki sıkıntıyı biran önce çözmek. bu şekilde geziler zevkten öte acı veriyor...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.