disco 2 mi ,düşmanıma aldırmam ,hala problem çözüyoruz sitedeki bazı arkadaşlarımızın , klasik bitmek tükenmek bilmeyen arızaları three amigos lambaları ,su eksiltme ,conta yakma ,turbo hortumu patlatma aman aman ,diyorum
arkadaşlar bu dedğiniz araçlarla ,vx 100 zaten aynı klasta bile değil ,siklet farkı var ,land ta ,vx muadili araç yok ki ,range roverlar var ama onlarda asfalt için üretilmiş makinalar
arkadaşlar bu dedğiniz araçlarla ,vx 100 zaten aynı klasta bile değil ,siklet farkı var ,land ta ,vx muadili araç yok ki ,range roverlar var ama onlarda asfalt için üretilmiş makinalar
serdar süspansiyonu iptal etmiştir , arızaların yüzde 50 sini keser , ama geriye kalanları mutlaka yaşamıştır ,yaşamadıysa yaşayacaktır ,veya serdar arabayı kullanmıyordur , ;D ;D ;D ;D veya çok şanslıdır bilemem
LR3 leri çok inceledim çoğu arızaları çözmüşler dendi tam 3 sene takip ettim servise gelen araçları ,bilgisayardan baktığımda ,aynı şeyleri gördüm , arka körük sensörleri ,çekiş kontrol merkezi ,şanzuman beyni lambası vb gibi ,sonrada vazgeçtim yoksa ,pazarlığını bile yapmıştım ,son dakika allah kurtardı beni valla