7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,144,830

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
tabi sütme ihtimali var 38 lerde yuh artık yani bırakta sürtsün ;D ;D ;D

Cihan abi benim dediğim 38 takmak için girişeceğin kesme biçme işine değecek mi? Yavuz abinin Discodaki gibi dodik takman gerekecek ve arka kapının bir kısmı bu işlem sırasında gidecek haliyle.

emrahmarti' Alıntı:
Cihan abi benim dediğim 38 takmak için girişeceğin kesme biçme işine değecek mi? Yavuz abinin Discodaki gibi dodik takman gerekecek ve arka kapının bir kısmı bu işlem sırasında gidecek haliyle.

yok yok abicim 38 filan şaka yapıyoruz takmam bu bana yeter artar bile ,bir bedende büyük hatta ;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
VX 100 binince insanın pajeroya binesi gelmiyor yahu ;D ;D ;D

sana ,nejata ,alacağız bir tane acele etmeyin yavaş yavaş ;D ;D,,standart haline 30 milyacık vereceğiz,

5 adet lastik : 2000 ytl

bir adet vinç 1600 ytl

port bagaj sisler ıvır zıvır 1000 ytl

yükseltm kiti 1500 ytl birde ıvır zıvır 1000 ytl toplam 7100 + 30,000 araç : 37,100 tamam işte evladiylik araç

cihanülker' Alıntı:
sana ,nejata ,alacağız bir tane acele etmeyin yavaş yavaş ;D ;D,,standart haline 30 milyacık vereceğiz,

bir adet vinç 1600 ytl

yükseltm kiti 1500 ytl birde ıvır zıvır 1000 ytl toplam 7100 + 30,000 araç : 37,100 tamam işte evladiylik araç
Arabayı yıkatıp yarın satışa koyuyorum ;D ;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Arabayı yıkatıp yarın satışa koyuyorum ;D ;D ;D

kerim bundan yaklaşık 2 ay evvel 23,500,e 1999 model taş gibi araba satıldı ,bir taraflarımı yırrtım alın diye tanıdıklarıma ,kimse tınlamadı ,adam ,internete çok acil diye 26,5 çıktı, 23,5 bir günde satıldı iyi kovalamak lazım sen senin arabayı ,internete koy birader ben sana araba bulurum söz

cihanülker' Alıntı:
kerim bundan yaklaşık 2 ay evvel 23,500,e 1999 model taş gibi araba satıldı ,bir taraflarımı yırrtım alın diye tanıdıklarıma ,kimse tınlamadı ,adam ,internete çok acil diye 26,5 çıktı, 23,5 bir günde satıldı iyi kovalamak lazım sen senin arabayı ,internete koy birader ben sana araba bulurum söz
Yok abi şimdilik durum parlak değil ,şu işi bir halledeyim ilk iş VX 100 aramaya başlıyacağım .
Yada 80 de olur ,benim bir arkadaşta var,bütün Ankara peşinde ,ama ben sözünü aldım ;D ;D ;D

emrahmarti' Alıntı:
35i dönderecek mi makine ;D ;D ;D

Bu LR'ciler de ne sanıyor bu Japon araçlarını anlamış değilim, sizin taksiyi taksak onu bile çevirir be Pajero ;D ;D
Üzerine de ELİZABETH'i portbagaja koyar götürür, SANDIK niyetine.. ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:

bir adet vinç 1600 ytl

Cihan abi, 30 bin lira civarı(altı da kabul :smiley:)) ) XV100 haberi alırsan, aklında bulunsun ben ciddi bakıyorum. Hilu daha fazla değer kaybetmeden elden çıkarıcam.

fastjunkie' Alıntı:
Bu LR'ciler de ne sanıyor bu Japon araçlarını anlamış değilim, sizin taksiyi taksak onu bile çevirir be Pajero ;D ;D
Üzerine de ELİZABETH'i portbagaja koyar götürür, SANDIK niyetine.. ;D ;D ;D

Cihan abi, 30 bin lira civarı(altı da kabul :smiley:)) ) XV100 haberi alırsan, aklında bulunsun ben ciddi bakıyorum. Hilu daha fazla değer kaybetmeden elden çıkarıcam.

onur bahsettiğim modeller 98-99- şanlı isek 2000 ama ben olsam 98-99 alırdım çünki süspansiyon anam babam usülü , yükseltme kiti işi çok kolay

cihanülker' Alıntı:
onur bahsettiğim modeller 98-99- şanlı isek 2000 ama ben olsam 98-99 alırdım çünki süspansiyon anam babam usülü , yükseltme kiti işi çok kolay
vergide uygun oldu 99 larda ,bence ciddi düşünülecek makina

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

SON KONULAR

Geri