7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,291,126
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

süper tek kat olsa zaten uzun süre dayanmazdı ama arada alt tarafta biriken közleri arada boşaltmamız lazım onun dışında çok rahat edicez

Etiketler

altug onaran' Alıntı:
süper tek kat olsa zaten uzun süre dayanmazdı ama arada alt tarafta biriken közleri arada boşaltmamız lazım onun dışında çok rahat edicez

Tek dezavantajını gördüm o da ayaklarımızı ısıtmak güç olacak. Bir müddet sonra altı ısınır belki altına uzatırız ayağımızı.

acemi80' Alıntı:
Tek dezavantajını gördüm o da ayaklarımızı ısıtmak güç olacak. Bir müddet sonra altı ısınır belki altına uzatırız ayağımızı.

hocam ısınma olayını sıvı olarak hallederiz

acemi80' Alıntı:

Mete hocam soğuk oluyor mu o kadar yahu ?

fastjunkie' Alıntı:
Mete hocam soğuk oluyor mu o kadar yahu ?

Yayla soğuk olur. Yazın sıcakta Osmaniyede klima ile yatılabilirken aynı gün yaylada yorganla yatılır. Gözünü korkutmuş olmayayım Ankaranın havasından çok sıcak olduğu muhakkak

Bende kaçtım iyi geceler arkadaşlar

acemi80' Alıntı:
Haaa bak tam terside olabilir didik didik edip saç ekecek duruma da getirebilir bu da ihtimal daihilinde

Saçlarınıza itinayla şekil yapılır (ama tasarım sırasında müdahale istemem) ;D ;D ;D

ohoo herkes yatmış , adaletin bumu dünya ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
"http://www.youtube.com/v/B_ERb5AG7n4&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl=en_US&feature=player_embedded&fs=1">

ahahahahahahaha 50. saniyedeki rubicon un plakasına bakın ;D ;D ;D ;D benim böyle plakalı aracım olsa oracıkta yakarım ;D ;D ;D ;D ;D