7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,142,713

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
kahvaltı yapalım hepberaber nerde yapalım ?

kafe's fırın olabilir ?

Yedek giysi alın bu arada, oyunda çok terleniyor (LR'ciler terlemez de çok boyanacakları için alsınlar ;D )
Hava da soğuk he ona göre, terli terli domuz gribine bağlamayalım sonra :smiley:)

umutcelikel' Alıntı:
beni mazur görün...durumlar malum karışık. ben gelemiyorum yarın kusura bakmayın.

haydaaaa oğlum sabah saat 10 da leyn gel işte birkaç ingiliz avlarsın ,hem stres atarsın ,sonrada kaçarsın ,benden söylemesi ;), bu arada cuma günü osmaniye gümbürtüye gelmez değilmi ??? ??? ???

cihanülker' Alıntı:
haydaaaa oğlum sabah saat 10 da leyn gel işte birkaç ingiliz avlarsın ,hem stres atarsın ,sonrada kaçarsın ,benden söylemesi ;), bu arada cuma günü osmaniye gümbürtüye gelmez değilmi ??? ??? ???
yok abi ona gelirim inşallah...
çıkışta biyerlere giderseniz arayım emrahları falan göriim bi bari...

emrahmarti' Alıntı:
Herkese merhaba,

Yarın sabah yola erken çıkıcaz ama kaçta ve nerede buluşacağımız konusu kesinleşmiş değil.

Toplaşıp beraber kahvaltı edecek miyiz çatışma öncesinde?

onur bizim burada liva pastahanesi var ,pazar günleri süper kahvaltı çıkarıyor ,orada yapabiliriz , altuğlarda oraya gelir hem sahayada yakın ne dersin, onur hadi ya organizasyonu sana verdik tııkk yok bu ne biçim projeeee

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.