7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,876
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
Tamam işte 2 silah 40 lira, 240 mermi + 100 adette yedek alayım ;D ;D ilk 50 siyle biraz test yapayım, geri kalanların yarısı kerim yarısı onurun üzerine boşalacak zaten ;D ;D
Ben ordan mermi almayacağım,evden getiriyorum, ;D ;D ;D

Etiketler

ata036' Alıntı:
valla ne diyim helal olsun size iyi oyunlar ve iyi sütlaç yemeler keşke bende oralarda olsaydım attığımı vururdum valla hiç kaçarı yokdu :D iyi eğlenceler

bekleriz biz sırf capon vurmak için gidiyoruz gidiyoruz ankaraya ;D ;D ;D

herkes noktasını seçsin sonra orada zaman kaybetmeyelim ;D ;D ;D

dsc00914kopya.jpg

emrahmarti' Alıntı:
Evden getireceğin mermiyi biz kabul etmiyoruz abi :smiley:

Onur orada mayın ve bombalar da varmı biliyor musun?

Yok sanmam, mayın Türkiye'de var mı ki ???
Bomba işini de çok duydum geliyor gelecek diyor paintballcular ama daha hiç görmedim..

kerim abi askerlikten bahsediryorsak benim oyuncaklar biraz küçük kalır ;D ;D ;D ;D

mermilere dikkat ;D ;D ;D

[attachment=1]

[attachment=3]

bunlardan 6 tanecik vardı bende 3 defenderle birlikte ;D ;D ;D

[attachment=2]

P1030011.JPG

P1020999.JPG

P1030022.JPG

altug onaran' Alıntı:
kerim abi askerlikten bahsediryorsak benim oyuncaklar biraz küçük kalır ;D ;D ;D ;D

mermilere dikkat ;D ;D ;D

bunlardan 6 tanecik vardı bende 3 defenderle birlikte ;D ;D ;D

Kerim abi sana boş bir anında askerdeki görevinden bi bahsetsin Altuğ :smiley:)
Bak sizin suratlar patates gibi ama adamın sakal fotoğrafta görülüyor, neden acaba ?? ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,810
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
Torrus2562

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR