7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,828
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
desene iş yaşş , ama nerelere bakaım ,yani hangi hurdacılara veya müsait bir gün atlayıp gitsek ??? ???
pajerolar 6 bijon,
ama herşeyi pahalı olduğu gibi jantlarıda pahalı o yüzden,çıkmalarada bir ton para istiyorlar,
birde 10' i bildiğim kadarıyla yok.

Etiketler

hyavuz2000' Alıntı:
Sevtap Abla, Klip çok güzel olmuş zevkle izledim ;) , hazırlayanında, aracı kullanınında ellerine sağlık ;D

Mersi Hakancım :smiley:

Biz size daha ne klipler yapıcaz ;D ;D

Cihan Eksperoto Serkan Kara'ya sorun, çıkma parçaları genellikle çabucak buluyor...

yunus bager' Alıntı:
Benzinli defender arıyan olursa burda tapu kadostroda birtane var aracı didikledim güzel müdürüylede konuştum ihale edilecek

Yunus, modeli, km, resimleri var mı?

Ben geldim, kaporayı yatırdım. Artık savaş için hazırlık evresine geçebiliriz :smiley:
İsterseniz akşamını da Drunk'a bağlarız.
Tabi Bonuslar yeterse sizin ;D ;D

Midland Alan 42 olan Arkadaşlar ,
50 cm anten ve mayk sayısını toplayıp ozana söyleyeceğim,sipariş ona göre verilecek.
Mete hocam siz istiyorsanız ve Mustafa bey de istiyorsa ona göre bana haber verirseniz sevinirim.
Antenin fiyatı 40 tl,
maykın fiyatı : 35 tl
birde isteyen olursa hoperlörleri var,bana şimdilik 42 den gelen ses yetermiş gibi geliyor,
piyasada hoperlör sıkıntısı yok
en geç yeni yılın ilk haftası elinde olacak,daha erkende gelebilir.

Birde midland katolog linkini atıyorum burdan bir şeyler isteyen olursa da ozanla bağlantıya geçebilirsiniz.
http://cms.arscolor.com/storage/sito92/cat%20consumer%202009_bb.pdf

cihanülker' Alıntı:
haftaya cuma osmaniye gezisini unutmayalım ,son haftaya yumuşak başlı sakin ,evini seven ,adam durumunda girmek lazım , sonra dönüşler felaket olabiliyor aman diyeyimm ;) ;)

Herifler katakulliye getirecekti beni, ama ben yer miyim ?? :smiley:
Pazar sabahı 10 12 de var ona çekiyorum bizim rezervasyonu ?

Pazar sabahı 10 - 12 oldu paintball. Üstün çabalarımız sayesinde ;D ;D

Bu arada herife 20 kişi olucaz dedik ;D
Benim oda arkadaşıyla hallettik durumu, rüşvet olarak onu da getiriyorum ben. Hem adama 20 kişi olucaz dedik 7 kişi gitmeyelim sonra ;D
Bu arada sonrasında Jakuzide mangal + offroad a bile girişebiliriz..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,806
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
Ynsemr81

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR