7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,776
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

erenatac' Alıntı:
Sevtap hanım hoşbulduk, nasılsınız?

İyiyim sağol Eren :smiley:

Seni buralarda görmek ne güzel :smiley:

Pazartesi günü dernek binasının yanındaki boş arsada çamuru bulunca ofroyt perisinin zoruyla daldım arsaya ;D ;D ;D

Elizabeth in beline kadar gelen otlar vardı ve dibi de çamurdu, offf biraz debelendik ama en güzeli sevgili Esra'nın bize hazırladığı bu klip oldu ;D ;D ;D

Çok teşekkür ederiz Esra, çok güzel olmuş. Face taktı Elizabeth'e gidip gelip lastiklerine çiş yaptı ama meğer sevdiği içinmiş :D :D :D

http://www.dailymotion.com/video/xbcww5_elizabeth-sdc_auto​

Bu arada Esracım iyi haberlerinizi okudum ama tekrar geçmiş olsun diyorum :-\​

Etiketler

Herkez gittiğine göre bende gideyim bari Sevtap abla buralarda ama ben genede ne olur nolmaz caponlar gelip karıştırmasın diye kapıyı kitliyorum :smiley:)))

SDC' Alıntı:
Keşke öle demeseydin ;D ;D ;D

Benden sonra doğru yolu bulan 2. samurai Cihan oldu :smiley:

Sorumsuz ve sorunsuz off-road keyfi yapacak ;)

Darısı diğerlerine ;D ;D ;D

yahu ne doğru yolu ,ben arabamdan memnunum çok hemde ,sadece kamp gezilerinde kullnmak üzere ,bir araç yapacağım ,sizinde dilinizden kurtulurum

Defendere karar vermişsin. Doğrusuda bu bence arabanı kurtarırsın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
Ynsemr81

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.