7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,559
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
hocam vinç işi kolay 950 tl ye , 9000 lb lik TMAX alıp geçeceksin ,uçurur senin aracı ,yada sevtaptan araklamaya devam ;D ;D ;D ;D
Cihan abi uçurur derken seri 3 ünde 1.5 ton olduğunu unutmayalım :smiley:))

Etiketler

acemi80' Alıntı:
Altuğ onu bir türlü öğrenemedim 750 mi ne öyle bir rakam buldum başkada rakam göremedim aradım o kadar. ;D
Hocam tamamen tahmini arkadaki stepne 6.50/16 ya benziyor ama altındakilerde 235/65/16 gibi görünüyor
Jantlarda sanki 6"yada 6.5" gibi
Orjinal lastiği 6.50/16 jant 5.5" /16"

yunus bager' Alıntı:
Hocam tamamen tahmini arkadaki stepne 6.50/16 ya benziyor ama altındakilerde 235/65/16 gibi görünüyor
Jantlarda sanki 6"yada 6.5" gibi
Orjinal lastiği 6.50/16 jant 5.5" /16"

Banada orijinallerden sanki biraz büyük gibi geliyor ama başka bir LR la yanyana hiç gelmediği için karşılaştıramadım.

acemi80' Alıntı:
Banada orijinallerden sanki biraz büyük gibi geliyor ama başka bir LR la yanyana hiç gelmediği için karşılaştıramadım.
Jantlar defender ile aynıdır
Nejatın defenderdede aynı 5.5" jantlar vardı ama lastikleri 8.00 idi eğer onlarla karşılaştırma yapıyorsan onlar büyük
defender orjinal lastiği tam olur hem uzun yolda daha rahat edersin

yunus bager' Alıntı:
Jantlar defender ile aynıdır
Nejatın defenderdede aynı 5.5" jantlar vardı ama lastikleri 8.00 idi eğer onlarla karşılaştırma yapıyorsan onlar büyük
defender orjinal lastiği tam olur hem uzun yolda daha rahat edersin

Bir araya gelebilirsek bir güzel incelersin. Ya daha fazla masraf yapıp buna binmeye devam edeceğim veya satıncaya kadar böyle idare edip defender 110 alıp kesmenin yollarını arayacağım.

acemi80' Alıntı:
Bir araya gelebilirsek bir güzel incelersin. Ya daha fazla masraf yapıp buna binmeye devam edeceğim veya satıncaya kadar böyle idare edip defender 110 alıp kesmenin yollarını arayacağım.
Hocam ne olursa olsun lastik almak zorundasın busaattensonra land roverden başka araca binecek değilsin :smiley: seriesi satıncada lastikleri defendere takarsın :smiley:

yunus bager' Alıntı:
Hocam ne olursa olsun lastik almak zorundasın busaattensonra land roverden başka araca binecek değilsin :smiley: seriesi satıncada lastikleri defendere takarsın :smiley:

Orası doğru ben zaten çok büyük lastikler istemiyorum şu andaki yüksekliğinden bir şikayetim yok elizabeth'in lastikleri hoşuma gitti onun ebatlarında bir lastik alabilirsem yeter.

altug onaran' Alıntı:
herkese iyi geceler ben kaçıyorum sanayiye alışkın olmayınca insan yoruluyor ;D ;D ;D

İyi geceler Altuğ yarın yanına fotoğraf makinasını almayı unutma

acemi80' Alıntı:
Orası doğru ben zaten çok büyük lastikler istemiyorum şu andaki yüksekliğinden bir şikayetim yok elizabeth'in lastikleri hoşuma gitti onun ebatlarında bir lastik alabilirsem yeter.
Hocam elizabette 235/85/16 var diye tahmin ediyorum seriese biraz geniş gelebilir aynı lastiğin 215/85/16 daha uygun ve işlevsel olur

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,822
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri