7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,366

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yunus bager' Alıntı:
Abi aynı şeyi bende diyecem ama çok ayıp olur diye demiyorum ;D ;D

yahu arabaların arasında en fazla 500 metre oluyor, illa 40 km mesafeyle konuşmaya çalışıyorlar nedense artık ;D

ufukozkan' Alıntı:
eee koca TIRTIL hep defenderdanmi bahsedicez. Sen ne yapdin bugun anlatda dinleyelim :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

mangal yaktım, biraları devirdim başka bişey yok ;D haa birde -1 derecede kısa kollu t-shirtle oturdum milleti kıl ettim, yaşlılık iste kürkle oturup titreyen abilerimiz vardı tilt oldular ;D ;D

abi arazide LR nin hızına yetişemeyince mecbur mesafe açılıyor en azından kapur açık beklerlerken muhabbet edip canları sıkılmaz ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
mangal yaktım, biraları devirdim başka bişey yok ;D haa birde -1 derecede kısa kollu t-shirtle oturdum milleti kıl ettim, yaşlılık iste kürkle oturup titreyen abilerimiz vardı tilt oldular ;D ;D

Tahmin ediyorum :smiley: :smiley: :smiley: yapmisindir :D :D

altug onaran' Alıntı:
abi arazide LR nin hızına yetişemeyince mecbur mesafe açılıyor en azından kapur açık beklerlerken muhabbet edip canları sıkılmaz ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
emrahmarti' Alıntı:
Abi araba bozulacak geride kalıcak ya. o yüzden böyle uğraşıyorlar ;D ;D ;D ;D

Onaranlarrrrrrrrrrrrrr formdasiniz bugun hadi bakalim :D :D :D :D

discovery-V8' Alıntı:
yahu arabaların arasında en fazla 500 metre oluyor, illa 40 km mesafeyle konuşmaya çalışıyorlar nedense artık ;D
Abi ben biliyorum
ah ben sizi bi ispiyonlayayımda bakalım o antenler ne oluyor görürüz :smiley:))))))))))))

altug onaran' Alıntı:

Kızılcahamam gezisinde hiç LR yokmuş :( caponlar kaput açmış ;D ;D ;D ;D yol şeysi işte araziyi görünce tırsmıştır ;D

Bu Telsiz muhabbetini biraz değiştireyim biz de hafta sonu yunusun yokluğunda yeni turuncu defenderi testte gittik çok başarılı çiktı

091129_122930.jpg

091129_122942.jpg

ufukozkan' Alıntı:
eee koca TIRTIL hep defenderdanmi bahsedicez. Sen ne yapdin bugun anlatda dinleyelim :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:
Abi bahsedelim yavv ne olacak kaç gündür göremiyorum özledim defenderi
abimler geziye gitmiş ondan istiyorum fotoları oda göndermiyor ne yapayım yaniii :smiley:)))))))))))))))

Kerim yarin ivedige gidelimde benim jeeple Orda cok defender var bi tanesinin uzerinden geceyim Sende fotograf ve video cek.

Hani lazim olursa arada koyariz diye :D :D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,812
Kayıtlı Üye Sayımız
166,613
Kaydolan Son Üyemiz
Hilmi316

SON MESAJLAR

SON KONULAR