7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,150,755
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Kerim telsiz denmelerinde son durum ne bende sizi artık telsizimle karşılayıp kontrol edebilirim Cihan telsizi getirdi saolsun.

Etiketler

acemi80' Alıntı:
Kerim telsiz denmelerinde son durum ne bende sizi artık telsizimle karşılayıp kontrol edebilirim Cihan telsizi getirdi saolsun.
Mete Hocam alan42 kendi anteniyle bile çok başarılı bir cihaz,
Ülke kodu ayarlaması yaparken,Am ide 4 watt çıkış yapan bir ülkeye getirin gerisini düşünmeyin ;D ;D ;D
Pille çıkışı 0,5 watta düşüyor,çakmak soketiyle bizim telsizler gibi 4watt a çıkıyor.

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Mete Hocam alan42 kendi anteniyle bile çok başarılı bir cihaz,
Ülke kodu ayarlaması yaparken,Am ide 4 watt çıkış yapan bir ülkeye getirin gerisini düşünmeyin ;D ;D ;D
Pille çıkışı 0,5 watta düşüyor,çakmak soketiyle bizim telsizler gibi 4watt a çıkıyor.

Çok güzel araca takıp denemedik ama pil aldım şarj yapıyorum. Yanlış hatırlamıyorsam Cihan 8 pilli olan şarjedilebilir batarya 4w diğer 6 pilli olan 1w diye söylemişti. emin değilim. Her halukarda iyi bir netice alacağımız şüphesiz.

Bir eksiği var o da pmr ile görüşememesi ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Çok güzel araca takıp denemedik ama pil aldım şarj yapıyorum. Yanlış hatırlamıyorsam Cihan 8 pilli olan şarjedilebilir batarya 4w diğer 6 pilli olan 1w diye söylemişti. emin değilim. Her halukarda iyi bir netice alacağımız şüphesiz.

Bir eksiği var o da pmr ile görüşememesi ;D ;D ;D
Boyundan büyük işler başarıyor,
Araç anteniyle beraber zaten çok başarılı.
Açık alan olursa sizi 40 ve daha üstü km lerden yakalarız.
Şehir içi 15-20 civarı görüşebiliyoruz.

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Boyundan büyük işler başarıyor,
Araç anteniyle beraber zaten çok başarılı.
Açık alan olursa sizi 40 ve daha üstü km lerden yakalarız.
Şehir içi 15-20 civarı görüşebiliyoruz.

Desene Osmaniyeye gelişinizde Ufuğun Cihan'ın antenleri ile Adana çıkışından itibaren görüşmeye başlarız.

cihanülker' Alıntı:
hocam hoş bulduk ,çok sağol güzel bir gün geçirdim bütün yorgunluk gitti sayende ,misafirperverliği için yengeme ve arkadaşlarına ayrıca teşekkür ederim

Görevimizdi siz gelerek bizi onurlandırdınız. Bu vesile ile yengeme hürmetler.

cihanülker' Alıntı:
kerim sağolasın hoşbulduk bu ne soğuk ya birader - 3 şu an gözüm dondu yavv

Bu gün çekilen Kısa kollu gömlekli fotoğrafına bakar avunursun artık :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,872
Kayıtlı Üye Sayımız
166,659
Kaydolan Son Üyemiz
Mustafa Tunçer

Geri