Mete Hocam alan42 kendi anteniyle bile çok başarılı bir cihaz,acemi80' Alıntı:Kerim telsiz denmelerinde son durum ne bende sizi artık telsizimle karşılayıp kontrol edebilirim Cihan telsizi getirdi saolsun.
yazargezeryolçizer' Alıntı:Mete Hocam alan42 kendi anteniyle bile çok başarılı bir cihaz,
Ülke kodu ayarlaması yaparken,Am ide 4 watt çıkış yapan bir ülkeye getirin gerisini düşünmeyin ;D ;D ;D
Pille çıkışı 0,5 watta düşüyor,çakmak soketiyle bizim telsizler gibi 4watt a çıkıyor.
Boyundan büyük işler başarıyor,acemi80' Alıntı:Çok güzel araca takıp denemedik ama pil aldım şarj yapıyorum. Yanlış hatırlamıyorsam Cihan 8 pilli olan şarjedilebilir batarya 4w diğer 6 pilli olan 1w diye söylemişti. emin değilim. Her halukarda iyi bir netice alacağımız şüphesiz.
Bir eksiği var o da pmr ile görüşememesi ;D ;D ;D
yazargezeryolçizer' Alıntı:Boyundan büyük işler başarıyor,
Araç anteniyle beraber zaten çok başarılı.
Açık alan olursa sizi 40 ve daha üstü km lerden yakalarız.
Şehir içi 15-20 civarı görüşebiliyoruz.
ikisinin de cihazlar sağlam,acemi80' Alıntı:Desene Osmaniyeye gelişinizde Ufuğun Cihan'ın antenleri ile Adana çıkışından itibaren görüşmeye başlarız.
yazargezeryolçizer' Alıntı:Cihan hoş geldin
cihanülker' Alıntı:hocam hoş bulduk ,çok sağol güzel bir gün geçirdim bütün yorgunluk gitti sayende ,misafirperverliği için yengeme ve arkadaşlarına ayrıca teşekkür ederim
cihanülker' Alıntı:kerim sağolasın hoşbulduk bu ne soğuk ya birader - 3 şu an gözüm dondu yavv
acemi80' Alıntı:Görevimizdi siz gelerek bizi onurlandırdınız. Bu vesile ile yengeme hürmetler.
acemi80' Alıntı:Bu gün çekilen Kısa kollu gömlekli fotoğrafına bakar avunursun artık![]()