7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,495

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

nkurtkaya' Alıntı:
Var mı daha büyük keyif?

İlla beni konuşturacaksınız :mad:

Yahu bunun nesi keyif ???

Allah hiçkimsenin eksikliğini göstermesin ama yine "ailecek" sözcüğünü kullanıp hasta ettiniz beni :(

Kardeşim en büyük keyif özgür olmaktır, bu da ailecek olmaz ;D ;D ;D

Tabi siz yıllardır klan halinde yaşadığınız için bunun ne demek olduğunu unutmuşsunuzdur :D :D :D

walla ne olsun abi yaramaz bir durum yok şimdilik geziyorum gene her zamanki gibi bugün boludayım yarın nerde olurum allah bilir :smiley:) sen nasılsın ?

hatta niyetim yarın ankara üzerinden eskişehire geçmek ordan gecede istanbula dönmek :smiley:

SDC' Alıntı:
İlla beni konuşturacaksınız :mad:
Yahu bunun nesi keyif ???
Allah hiçkimsenin eksikliğini göstermesin ama yine "ailecek" sözcüğünü kullanıp hasta ettiniz beni :(
Tabi siz yıllardır klan halinde yaşadığınız için bunun ne demek olduğunu unutmuşsunuzdur :D :D :D

Sana katilmiyorum. Tarifi mumkun olmayan cok buyuk tadlar duygular var. Bunlarin bedeli yok. Ozgurluk filan hikaye Bu devirde kim ozgurki :smiley: :smiley:

SDC' Alıntı:

Ailecek olmak demek hiç yalnız kalamamak, tek başına kendi kafanı dinlememek ya da hobilerine, arkadaşlarına vakit ayırmamak değil ki.
Ben oğlumla ve eşimle beraber vakit geçirmekten aldığım keyfi hiç birşeyden almıyorum. Zaten bayramlar ve yılda 15 gün kullandığımız izin de ancak buna fırsat oluyor.

ulusotomotiv' Alıntı:
walla ne olsun abi yaramaz bir durum yok şimdilik geziyorum gene her zamanki gibi bugün boludayım yarın nerde olurum allah bilir :smiley:) sen nasılsın ?

hatta niyetim yarın ankara üzerinden eskişehire geçmek ordan gecede istanbula dönmek :smiley:

Gez bakalim :smiley: :smiley: Gecersen ara bi cay iceriz...

ufuk abi ufaklık nasıl kendini toparladı mı?

kerim abi zaten kendine gelmiş gibi özellikle yavuz abide çektiği fotodan sonra daha bir hızlı topladı bünyeyi ;D ;D ;D

altug onaran' Alıntı:

kerim abi zaten kendine gelmiş gibi özellikle yavuz abide çektiği fotodan sonra daha bir hızlı topladı bünyeyi ;D ;D ;D

Herkes iyi tesekkur ederim.... Kerimi bu gun gordum zimba gibiydi maasallah :smiley: :smiley: :smiley:

altug onaran' Alıntı:

Ben topladımda,
fotodan sonra Yavuzun bünye dağıldı herhalde, hala göremedik sayfada ;D ;D ;D

ulusotomotiv' Alıntı:

ünal merhaba.
gezintinin devamını bursadan yap bari beraber döneriz. :smiley:)
hayrola esmiş. eses olmaya niyetlenmişsin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri