7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,624
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Abooo ne çok yazmışsınız yahu, oku oku bitmedi ;D

Onurcum Bu fotoğraf benim gözümle şöyle görünüyor , kaçma falan yok ben hemen dedim siz salladınız ;D

[attachment=1]

shooter.jpg

Etiketler

SDC' Alıntı:
Ben öle sıkış-tıkış gidemem, sıkıntılı insanım, daral gelir bana :D :D

Discoyu istemem ama def.le gelirsen beni de aracına kabul eder misin ::smiley:

Hem yorulursan memnuniyetle şöfer değişimi yaparız ;D ;D

Arkadaşlar deli misiniz yaa, özgürlük ve maceranın tadı işte, daha ne :D :D

Çok samimiyim yol bu kadar uzun olmasa, bir de yolda ikide bir uykum gelmese taa İstanbuldan Elizabeth ile gelirdim ;D ;D ;D

Al bendende okadar, bune ya 9 kişi bir arabada ;D otobüsle gidelim daha iyi ;D Hem fazla lüks beni bozar ısıtmalı koltuk, sessizlik bilmemne ;D

Ben hazırlayayım Arthur u zaten az bişeyi kaldı , G4 port bagajıda taktım bir kamyon eşya alır, 2 dönüşümlü personel ile Dünyayı baştan başa geçer, telsizide hazır.

Direksiyona benden sonra geçecek kişinin bünyesinin defenderi kaldırabiliyor olması tercihim , Onura, Kerime ve Umuta vermem arabamı mındar olur. ;D ;D Hem tyt a diyot falan yakar yolda onu çekecek araç lazım japonlara güven olmaz ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
İşte bu yüzden LR kullanılıyor yere göğe sığdırılamıyor zaten.
Japonlar da LR fiyatlarında olsa kimse rağabet etmez LR'lere ama olmaz, neden çünkü japonlar kaliteli ;D
Araç işini Japonlar bitirmiş abi bunu kabul etmek lazım.

hadi lenn boyalı tenekeyle arazi şeysi ayrı şeyler ;D Japonlar araç işini bitirmiş arazi aracı işini ingilizlere bırakmış ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
E neticede film ;D ;D ;D

Bi de Series çıktığı yıllarda kullanıyorlardı, şimdi en ufak bi LR yok görev aracı olarak oralar da ???

Teknoloji çağındayız sallamayalım bol keseden ;D ;D , Afganistana çevir rotayı, 5000+ metrelerde natonun kullandıkları ne ?

UN ne taşır un, yağ, tuz düz yoldan ;D ;D LR asker taşır silah taşır, Adı üstünde DEFENDER ;D ;D

Sesli izleyelim lütfen ;D

http://vimeo.com/1390350

http://www.youtube.com/watch?v=STB4U9zZsa4

Oh be meydan boş yakalamışkan bol bol giydireyim ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
............
Sonuç olarak, Defender çok Kötü bir araçtır..

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Defender kadar daş düşsün depene ;D ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
......
Ama Cihan abinin araç ortada :smiley:

;D ;D ;D ;D

Evet tam ortada kalmış , LAND ı tutmuş ama gerisini yanlış yazmışlar, oda doğru olsa LR olacakmış ondan arazide yarım yürüyor ;D ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Off Yavuz abiye bak sabah çıkartması yapmış ...
O kadar da gömmüştüm LR cileri..
;D ;D ;D ;D
Dilek'ten anca kaçmıştır gizli gizli ;D
Tuvalete gidiyorum Dilekciğiimmm deyip WC'de laptopla anca onları yazıp çıkmış ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

umutcelikel' Alıntı:
Ortalık karışmış gece ;D ;D ;D ;D
Tam da Yunus'un kağıt üstünde arazi aracı olan un kamyonetiymiş bu:smiley:))))))))))))))))

Herkese iyi bayramlar dilerim.

Adamlar, çatışma bölgelerine Defender'ı yolluyor, araç heba olsa da önemli değil zararları olmaz diye, ama önemli yerlere TOYOTA yolluyorlar ;D ;D

umutcelikel' Alıntı:
Dilek'ten anca kaçmıştır gizli gizli ;D
Tuvalete gidiyorum Dilekciğiimmm deyip WC'de laptopla anca onları yazıp çıkmış ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D

Pek bişi de yazmamış hani, gece ben kanıtladım TOYOTA'nın üstünlüğünü zaten
Yunus Bager de iyice aştı, Afrikayla Kocaeli'ni bir tutuyor ;D ;D ;D ;D
Kocaelinde sağında solunda Defender varmış...

Yavuz abinin Disco daha burada güneş yanığından boyaları atmış, Afrika'da fındık gibi kavrulur o araçlar ;D ;D ;D
(haa Umut abinin aracta boyayı geçtim orijinal stickerları duruyor bu arada o ayrı :smiley:))))

fastjunkie' Alıntı:
;D ;D ;D

Pek bişi de yazmamış hani, gece ben kanıtladım TOYOTA'nın üstünlüğünü zaten
Yunus Bager de iyice aştı, Afrikayla Kocaeli'ni bir tutuyor ;D ;D ;D ;D
Kocaelinde sağında solunda Defender varmış...

Yavuz abinin Disco daha burada güneş yanığından boyaları atmış, Afrika'da fındık gibi kavrulur o araçlar ;D ;D ;D
(haa Umut abinin aracta boyayı geçtim orijinal stickerları duruyor bu arada :smiley:))))
;D ;D ;D ;D ;D ;D
87 model 290.000km de orjinal bir Def görmek istiyorum nasıl olur acaba ;D ;D ;D
30.000km'deki 95 model ambulans Def'ler ortada ;D

Onur duva etde işim var gidiyorum ama ikinizede yapacağımı biliyorum ne çabuk unuttunuz kaçtığınız günleri :smiley:
Cihan abi seninde bayramın mübarek olsun :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.