7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,737

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
texsas anten başarıyla potr bagajdaki yerini almıştır ama elektirik tellerine dokunması an meselesidir , ;D ;D ;D

Hayırlı olsun uluslararası telekominikasyon çetesine sende dahil oldun yani :D :D :D

cihanülker' Alıntı:
aynen hocam, sizin cihazlarıda aldım bagajda yatıyor kuzu kuzu ,her şeyi hazır paketin içinde yani tak çalıştır ,biz testinide yaptık cihazların ok dir ,

Teşekkür ederim Zahmet oldu.

cihanülker' Alıntı:
olurmu hocam ne demek zevkti valla ;)

Geldiğinizde artık tadını çıkarırız. Ben Mustafaya Senin telefonu vereyim döndüğünde seninle irtibata geçsin. Ben yaylada olurum bir kaç gün görünmeyebilirim

SDC' Alıntı:
Ümraniye de oturuyorum...

o zman sana verdiğim bu telefonu arıyorsun , 0 533 684 09 81 , ozan bey benim adımı ver veya gezenbilir , sana montajını yapar ,ayarınıda yapar hatta senin anten olmassa ,ona bir adet anten bıraktım benim eski anten senin işini rahat rahat görür ,bence aradan çıkar sıcağı sıcağına , ozanın yeri bostancıda e-5 şin yanında sanada yakın ;)

Tamam teşekkür ederim :smiley:

Montaj için gereken aksesuar da vardır onda, değil mi ::smiley:

Ben anteni telsizle almıştım ama montaj aparatı falan yok...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR