7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,752
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

hyavuz2000' Alıntı:
Aralık ayı içinde gelicem, Bu ara işler sıkıştı, Ama Aralığın ortasında rahatlıyorum... 1 Haftalığına gelicem. Gelince gideriz taş ocağına ;D, Zaten yeni buluşma yeri oldu heral.... ;D

gel gel gidelim... Jakuzide keyif yapariz :smiley:

Etiketler

ufukozkan' Alıntı:
Gunaydin hanimefendi........ Nasilsiniz bu sabah :smiley:

Çok iyiyim ;D ;D ;D

Benim için hep çok yoğun geçse de arefe günlerini seviyorum :smiley:

Böyle günlerde hep bir mucize olacakmış gibi hissediyorum (nedense) ;D ;D

Bayram için bir hissiyatım yok, benim her günüm bayram :D :D :D

Ben kurban bayramlarını sevmiyorum her kurban bayramı insanlar uyanmadan Şehirden çıkarım et işleri bitince gece eve dönerim. Hanımda bana kızıyordu çocukları bayramdan mahrum ediyorsun diye. Sonra onları bırakıp tek kaçmaya başladım. Bu gün de yine yaylaya kaçarım bayram sonuna kadar dönmem

Kurban konusu benim için de aynı Hocam...

Ben yine klasik olarak Lösev ya da Mehmetçik Vakfından halledicem o işi...

SDC' Alıntı:
Kurban konusu benim için de aynı Hocam...

Ben yine klasik olarak Lösev ya da Mehmetçik Vakfından halledicem o işi...

Bende bir kaç yıl yurt dışından bir yerler buldum ( Rusya yıkıldıktan sonra kurulan Türk cumhuriyetlerinde fakirlik had safhadaydı.Tarihçi kimliğim sebebiyle kulağımız oradaydı. Orada kurban kesip dağıtan organizasyonları yapan Kırım tatarı arkadaşlarım vardı onlar aracılığı ile gönderdim.)

acemi80' Alıntı:
Bende bir kaç yıl yurt dışından bir yerler buldum ( Rusya yıkıldıktan sonra kurulan Türk cumhuriyetlerinde fakirlik had safhadaydı.Tarihçi kimliğim sebebiyle kulağımız oradaydı. Orada kurban kesip dağıtan organizasyonları yapan Kırım tatarı arkadaşlarım vardı onlar aracılığı ile gönderdim.)

Bu da iyiymiş ama ilk kez sizden duydum bunu ::smiley:

Hastalık herkes için kötü ama ben çocukların hasta olması durumuna hiç dayanamıyorum...

Lösev'i Türkiyenin her tarafından gelmiş, çoğunlukla maddi imkanları kısıtlı olan hasta yakınlarına sağladığı imkanlar yüzünden de tercih ediyorum.

Artık evin her tarafında Lösev bebekleri var, hediye götürmem gerekirse de onlardan götürüyorum :smiley:

Ama yine de her Lösev bebeğini elime aldığımda hüzünleniyorum :(

Off bayram bayram içimizi kararttım, özür dilerim :smiley:

emrahmarti' Alıntı:
Hocam tatildeyiz ne yapalım. Sabahları servis yapamamız da gerekmiyor. ;D ;D

Akşam Yavuz abinin Defender ile temel çukurlarında gezdik biraz. 2,5 benzinli konusunda Altuğ'un tüm ön yargıları sona erdi.

Defender bir hastalık bir defa binen iflah olmuyor. Umut'a baksana bütün muhalefetine rağmen gözü hala defenderlarda ;D

SDC' Alıntı:
Bu da iyiymiş ama ilk kez sizden duydum bunu ::smiley:

Lösev'i Türkiyenin her tarafından gelmiş, çoğunlukla maddi imkanları kısıtlı olan hasta yakınlarına sağladığı imkanlar yüzünden de tercih ediyorum.

Bizimkisi biraz şahsi bir teşbbüstü duymamış olman normal. Lösev hakkında yazdıklarına tamamen katılıyorum.

Kızlar nerde, bayram temizliği mi var ;D

Yoksa önlükleri takmış baklava börek mi açıyorlar ;D ;D

Yavuz çok güzel Boşnak böreği yapıyormuşş :D :D :D

SDC' Alıntı:
Kızlar nerde, bayram temizliği mi var ;D

Yoksa önlükleri takmış baklava börek mi açıyorlar ;D ;D

Yavuz çok güzel Boşnak böreği yapıyormuşş :D :D :D

Ben evin erkegi gelsin diye bekliyorum Cocuklarla sunger bob seyrediyorum.. Sonra alisveris vs yapicam. Zaman kalirsa atarim kendimi disarilara. Cikarim tepelere Telsizi acarim Kerimle muhabbet hehe hehe

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
Ynsemr81

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR