7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,802
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yunus bager' Alıntı:
Umut hariç diğer bütün arkadaşlar defender almaya meğilli cihan abinin daha ağzından duyamadım defender hakkında fikirlerini
ama konfordan bahsediliyor işimiz biraz zor :smiley:)

Araziye 3600 tl lik difi kırmadan gireceğine ikna ettikmi konforu felan unutur ;D ;D TYT yine duru yanına bir def yaparız ona taşş gibi ;D

Etiketler

Cihan için zaten ancak 2. araç olur defender böylece diğer araçta canını kurtarmış olur. Hem esktra masraf yapmasına da gerek kalmaz ondaki vinci çadırı buna aktarsa zaten araç hemen hemen hazır olur ;D ;D

Yaw şu proje bir bitse, yeni 2 adet proje var kafamda.

2 projeden ilkini yaparsak, Defendersiz ofroyt çu kalmayacak piyasada. ;D

Buda güzelmiş be :smiley:

n1619834300_65864_245.jpg

hyavuz2000' Alıntı:
Yaw şu proje bir bitse, yeni 2 adet proje var kafamda.

2 projeden ilkini yaparsak, Defendersiz ofroyt çu kalmayacak piyasada. ;D

Zaten Nacinin aracı gören herkeste bir hayranlık başladı v8 def e karşı, benim dilimde tüy bitti anlata anlata ama canlısını görünce eminim herkes hayal kurmaya başladı ;D

discovery-V8' Alıntı:
Zaten Nacinin aracı gören herkeste bir hayranlık başladı v8 def e karşı, benim dilimde tüy bitti anlata anlata ama canlısını görünce eminim herkes hayal kurmaya başladı ;D

Ben böyle bir şey diyordum nasıl olur ;D ;D ;D

http://www.youtube.com/watch?v=tRRySFAs16c

discovery-V8' Alıntı:
Portal bu , unimog aksları

;D ;D , tamamlarsak böyle bir şey yapalım diyordum.... Kamyonet kasaya..... Biraz devşirme olucak ama Rollcage falanda monte edip üzerine bayağı güzel bir ofroyt şeysi olur ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,850
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
ashi02

Çevrimiçi üyeler

Geri