7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,862
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yunus bager' Alıntı:
5 Cm boyda fark var 2,5 cm eder çokda bişey değişmez 2,5 cm yer kalıyorsa takabilirsin ama direksiyon sonunda değebilir tahminen 1,5 cm daha yaklaşmış oluyorsun
bende öyle tahmin ediyorum,
zaten 12,5 de de sürtme olmadı,bizim turlar felaket,
üsten sürterse pajeroyu kaldırmak kolay ;D ;D ;D
emrahmarti' Alıntı:
Kerim abi benim gidiş için firma bayramdan sonra dedi. Onun dışında bir gelişme yok.

Sevtap ablacım iyi geceler.

Bir oyunu daha bitirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Yarın yeniden mi başlasam acaba ;D ;D ;D ;D
Osmaniye ,Osmaniye 1 kişi kalkıyooorrrrr. ;D ;D ;D
Gelebilecekmisin.

Etiketler

yazargezeryolçizer' Alıntı:
üsten sürterse pajeroyu kaldırmak kolay ;D ;D ;DOsmaniye ,Osmaniye 1 kişi kalkıyooorrrrr. ;D ;D ;D
Gelebilecekmisin.

Gidiş tarihi bayramdan sonra kesinleşecek. O tarihte Türkiye'de olursam kesin gelirim. Ama listeye adımı yazmıyorum. Burada olamayacakmış gibi hareket etmek daha mantıklı geldi bana ;D ;D ;D

bende öyle tahmin ediyorum,
zaten 12,5 de de sürtme olmadı,bizim turlar felaket,
üsten sürterse pajeroyu kaldırmak kolay ;D ;D ;D
Üsten sürtermi bilemem ama yanndanda sürtmez
madem yükseltmesi kolay bari biradaha yükselt birde spacer yoksa taktır hem dopoda rahet etmiş olur ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Üsten sürtermi bilemem ama yanndanda sürtmez
madem yükseltmesi kolay bari biradaha yükselt birde spacer yoksa taktır hem dopoda rahet etmiş olur ;D ;D ;D
fena fikir değil ,ama bu kasayla çok oynamak işime gelmiyor ;D ;D ;D
ne yapsam araç olmayacak izlenimi veriyor bana,
onun için zuki diyorum ;D ;D ;D

fena fikir değil ,ama bu kasayla çok oynamak işime gelmiyor ;D ;D ;D
ne yapsam araç olmayacak izlenimi veriyor bana,
onun için zuki diyorum ;D ;D ;D
Yavv ne zuki si yavv tamircimi olacan bu saatten sonra :smiley:)) bari defender alda en azından öğrendilkerin kayda değer bişeyler olsun :smiley:))

abi bırak yaw şu zukiyi ön dif değişti biraz daha güçlü ve kısa oran takıldı dolayısıyla akslarda değişti daha kalınlaştı ama sanayiden çıkar çıkmaz ilk çamurda gene ön aksları kesti ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Yavv ne zuki si yavv tamircimi olacan bu saatten sonra :smiley:)) bari defender alda en azından öğrendilkerin kayda değer bişeyler olsun :smiley:))
uzun yolda da çok yormasın diyorum araç,vergisisi uygun,
20.000 e araçla beraber canavar olur.
altug onaran' Alıntı:
abi bırak yaw şu zukiyi ön dif değişti biraz daha güçlü ve kısa oran takıldı dolayısıyla akslarda değişti daha kalınlaştı ama sanayiden çıkar çıkmaz ilk çamurda gene ön aksları kesti ;D ;D ;D
o elemanda bir şey var ;D ;D ;D

uzun yolda da çok yormasın diyorum araç,vergisisi uygun,
20.000 e araçla beraber canavar olur.o elemanda bir şey var ;D ;D ;D
Abi madem 20 bini gözden çıkarırım diyorsun ne işin var zukiyle en azından kampta uzun soluklu gezilerde işine yarar bişey olsun

20 Bine bir defender Yavuz abi yada Naci abininki gibi olmaz ama eli yüzü düzğün bir defender olur
Yavuz abinin kendi defenderini kaça maledeceğini sorarsın :smiley:

yunus bager' Alıntı:
Abi madem 20 bini gözden çıkarırım diyorsun ne işin var zukiyle en azından kampta uzun soluklu gezilerde işine yarar bişey olsun

20 Bine bir defender Yavuz abi yada Naci abininki gibi olmaz ama eli yüzü düzğün bir defender olur
Yavuz abinin kendi defenderini kaça maledeceğini sorarsın :smiley:
Yunus bu 2. araç olacak pajero kalacak,
o yüzden komik vergili pahalı olmayan bir araç olmasında yarar var.
10-12 ye alıp keyfe keder hazırlarım diye düşündüm

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,810
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
Torrus2562

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR