6 Haziran Venüs Geçişi Etkinliği

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fsirin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,133

Etiketler
Ynt: 6 Haziran Venüs Geçişi Etkinliği

fsirin' Alıntı:
Saroz ay durumuna göre ayarlanacak. 16 ve 23 Haziran ile 14 ve 21 Temmuz gözleme uygun. Bakalım hangisi seçilir. ::smiley:

Süper :smiley: havalarda yerini bulmaya başladı; gece gözlem, gündüz kumsalda uyku :smiley:

Yanılmadım.Harika resimler elinize sağlık.O saatte verilen emeğe ve yapılan çalışmalar için teşekkür ederim.

toffy' Alıntı:
Süper :smiley: havalarda yerini bulmaya başladı; gece gözlem, gündüz kumsalda uyku :smiley:
Bu aralar Akat yazışmalarında da bunu konuşuyoruz. Çoğunluk Saroz ve Temmuz diyor. Bakalım. :smiley:

Olası tarihleri aşağıda belirttim.

Ayın durumuna göre uygun hafta sonlarına baktım.
İstanbul için zamanlamalar aşağıdaki gibi.
16 Haz. 03:50 doğuyor
23 Haz. 22:54 batıyor
14 Tem. 02:29 doğuyor
21 Tem. 21:27 batıyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR