sman
Ölülere üzülme Harry yaşayanlara üzül. En çok da s
6.sina katilalim bari
cumadan gidilebilcekmi en azindan kampcilar geleblirmi?
cumadan gidilebilcekmi en azindan kampcilar geleblirmi?
meteor67' Alıntı:Takipdeyiz.
Ankara istikameti için Ankara-Beypazarı-Nallıhan-Seben yolu nasıl ?
kaya75' Alıntı:boludan 230 nallıhandan 170 km hesapladık ama?
https://maps.google.com/maps?saddr=Alt%C4%B1nda%C4%9F,+Serince+Sokak,+Ankara,+T%C3%BCrkiye&daddr=Seben,+T%C3%BCrkiye&hl=tr&ie=UTF8&sll=40.410656,31.572677&sspn=0.013495,0.027595&geocode=FeCpYQIddhj2ASkHJa24DlLTFDGqfUmk6FZ0-w%3BFSCeaAIdxcLhASnRKAnu51TNFDFq68dDUL3KJA&t=h&mra=ls&z=9
Seben gölü veya taşlı yayla gölü aynı isim..tommycan' Alıntı:Uzun ama gayet güzel manzaralı........Kıbrısçık üzerinden giderseniz kamp alanına daha uygun koşullarda varmış olursunuz.....Seben üzerinden gidildiğinde kanyonu tırmanmak gerekiyor..........oldukça dik ve virajlı bir yol.........(Taşlıyayla göleti için konuşuyorum.......Koordinatları verilen gölet Taşlıyayla göleti ve google haritasında verildiği yerde Tepeköy ve Gökhaliller yaylaları var ......Gölet ağaçsız bir alanda diye hatırlıyorum...... Bir de Seben'in altında bir gölet var.......Kamp alanı hangisinde acaba .....Koordinatlara bakarsak Taşlıyayla göletinde, isme itibar edersek Seben göletinde...)
(Seben gölü)Gölün ismi,taşlıyayla'da olması sebebi ile bir ara taşlı yayla diye söylendi,sonra seben gölü olarak anıldı..tommycan' Alıntı:Köylü beni yanılttı o halde....tasliyayla nin yeni olduğunu biliyorum da...sebenin altında elma bahçelerinisulamak için bir gölet daha olduğunu söylemişlerdi.....kışın karla kaplı olduğu için de net görmemiştik...